Рецепт Овочеві закачування фото

Овочеві закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Огірок , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чи не можете визначитися, що закатати, перці, огірки чи помідори? Приготуйте все разом! розповім вам, як приготувати овочеві закачування в домашніх умовах. Смачно, соковиті і неймовірно ароматний!

Опис приготування:

Один з моїх улюблених рецептів закаток, адже тут в одній банці повний набір смачних і соковитих овочів! Можна взимку змішати і їсти як салат, а можна, якщо хтось, наприклад, любить тільки помідори, віддати цьому гурману улюблені овочі, а другому, які вважає за краще огірочки, віддати їх. В будь-якому випадку, цей рецепт варто того, щоб його спробувати.

  • Цибуля - 1 штука (тут і далі - всі інгредієнти в розрахунку на 1 літрову банку)
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Огірки - 3-4 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 70 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
овочеві закачування - фото крок 1
1. Добре простерилизуйте банки зручним способом: в воді або в духовці. На дно викладаємо шматочки очищеного цибулі і трохи часнику цілими зубчиками.
овочеві закачування - фото крок 2
2. Своїм та чистимо всі овочі. Ріжемо їх пластинками або часточками. Шарами викладаємо огірки, помідори і перці в банки.
овочеві закачування - фото крок 3
3. Тепер кип'ятимо воду, розчиняємо в ній сіль і цукор. Як тільки все закипить і розчиниться, знімаємо з вогню і вливаємо туди оцет. Тепер розливаємо маринад по банках. Закочує банки металевими кришками.
овочеві закачування - фото крок 4
4. От і все! До повного остигання банки зберігайте в перевернутому вигляді під ковдрою, а потім перекладайте в підвал. А взимку відкриєте і насолодитеся смаком літа!

Схожі рецепти