Рецепт Овочеві закачування фото

Овочеві закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Огірок, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Чи не можете визначитися, що закатати, перці, огірки чи помідори? Приготуйте все разом! розповім вам, як приготувати овочеві закачування в домашніх умовах. Смачно, соковиті і неймовірно ароматний!

Один з моїх улюблених рецептів закаток, адже тут в одній банці повний набір смачних і соковитих овочів! Можна взимку змішати і їсти як салат, а можна, якщо хтось, наприклад, любить тільки помідори, віддати цьому гурману улюблені овочі, а другому, які вважає за краще огірочки, віддати їх. В будь-якому випадку, цей рецепт варто того, щоб його спробувати.

  • Цибуля - 1 штука (тут і далі - всі інгредієнти в розрахунку на 1 літрову банку)
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Огірки - 3-4 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 70 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
овочеві закачування - фото крок 1
1. Добре простерилизуйте банки зручним способом: в воді або в духовці. На дно викладаємо шматочки очищеного цибулі і трохи часнику цілими зубчиками.
овочеві закачування - фото крок 2
2. Своїм та чистимо всі овочі. Ріжемо їх пластинками або часточками. Шарами викладаємо огірки, помідори і перці в банки.
овочеві закачування - фото крок 3
3. Тепер кип'ятимо воду, розчиняємо в ній сіль і цукор. Як тільки все закипить і розчиниться, знімаємо з вогню і вливаємо туди оцет. Тепер розливаємо маринад по банках. Закочує банки металевими кришками.
овочеві закачування - фото крок 4
4. От і все! До повного остигання банки зберігайте в перевернутому вигляді під ковдрою, а потім перекладайте в підвал. А взимку відкриєте і насолодитеся смаком літа!

Схожі рецепти