Овочева коржик
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будемо готувати мексиканську тортилью з овочами. Це проста, але дуже смачна закуска. Хрустка коржик, соковиті овочі та ситна квасоля - встояти неможливо!
Докладніше, як приготувати овочеву тортилью, я розповім нижче. Кунжутний соус можна замінити сальсою або гуакамоле. У начинку можна додати зелений горошок і солодкий болгарський перець. Таке блюдо може урізноманітнити повсякденне меню, так що беріть на замітку!
- Квасоля - 180 грам (в томатному соусі)
- Кукурудза - 110 грам (консервована)
- Кабачок - 1/2 штуки
- Кунжутний соус - 50 грам
- Коржі тортілья - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 50 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте цибулю і кабачок півкільцями, обсмажте на сковороді. Приправити сіллю і poperčite.
Прогрійте квасоля з томатним соусом і кукурудзою, додайте лимонний сік.
Обсмажте тортилью з двох сторін на сковороді.
Змастіть одну сторону тортильи соусом.
Викладіть приготовану начинку шарами, зверху додайте кружечки томатів. Накрийте другою половинкою тортильи.
Овочева коржик готова, смачного!