Рецепт Овочева коржик фото

Овочева коржик
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Тортілья

Сьогодні будемо готувати мексиканську тортилью з овочами. Це проста, але дуже смачна закуска. Хрустка коржик, соковиті овочі та ситна квасоля - встояти неможливо!

Докладніше, як приготувати овочеву тортилью, я розповім нижче. Кунжутний соус можна замінити сальсою або гуакамоле. У начинку можна додати зелений горошок і солодкий болгарський перець. Таке блюдо може урізноманітнити повсякденне меню, так що беріть на замітку!

  • Квасоля - 180 грам (в томатному соусі)
  • Кукурудза - 110 грам (консервована)
  • Кабачок - 1/2 штуки
  • Кунжутний соус - 50 грам
  • Коржі тортілья - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Помідори черрі - 50 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
овочева коржик - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
овочева коржик - фото крок 2
Наріжте цибулю і кабачок півкільцями, обсмажте на сковороді. Приправити сіллю і poperčite.
овочева коржик - фото крок 3
Прогрійте квасоля з томатним соусом і кукурудзою, додайте лимонний сік.
овочева коржик - фото крок 4
Обсмажте тортилью з двох сторін на сковороді.
овочева коржик - фото крок 5
Змастіть одну сторону тортильи соусом.
овочева коржик - фото крок 6
Викладіть приготовану начинку шарами, зверху додайте кружечки томатів. Накрийте другою половинкою тортильи.
овочева коржик - фото крок 7
Овочева коржик готова, смачного!

Схожі рецепти