Омуль в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечена рибка - це не тільки корисно і смачно, але і дуже просто. Рецепт, який однозначно варто запам'ятати, пропоную Вашій увазі. Апетитно, смачно і без зайвого клопоту на кухні. Рекомендую!
Хочу розповісти вам, як приготувати омуль в духовці. В даному випадку в рецепт використовується тільки сіль, але при бажанні ви можете додати будь-які спеції для риби або трави, які вам до душі. Подавати до столу страву можна з абсолютно будь-яким гарніром, але картопля, на мій погляд, - ідеальний варіант.
- Омуль - 8 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

1. Рибку вимийте, очистіть при необхідності, видаліть голови.

2. Деко застеліть фольгою і змастіть трохи маслом. Викладіть рибку, попередньо посоливши за смаком з усіх боків. Цибулину наріжте тонкими кільцями і викладіть зверху. Накрийте ще одним листом фольги і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.

3. Запікайте рибку до готовності близько півгодини. Перед подачею можна доповнити зеленню або полити соком лимона. Смачного!