Рецепт Омуль в духовці фото

Омуль в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Запечена рибка - це не тільки корисно і смачно, але і дуже просто. Рецепт, який однозначно варто запам'ятати, пропоную Вашій увазі. Апетитно, смачно і без зайвого клопоту на кухні. Рекомендую!

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати омуль в духовці. В даному випадку в рецепт використовується тільки сіль, але при бажанні ви можете додати будь-які спеції для риби або трави, які вам до душі. Подавати до столу страву можна з абсолютно будь-яким гарніром, але картопля, на мій погляд, - ідеальний варіант.

  • Омуль - 8 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
омуль в духовці - фото крок 1
1. Рибку вимийте, очистіть при необхідності, видаліть голови.
омуль в духовці - фото крок 2
2. Деко застеліть фольгою і змастіть трохи маслом. Викладіть рибку, попередньо посоливши за смаком з усіх боків. Цибулину наріжте тонкими кільцями і викладіть зверху. Накрийте ще одним листом фольги і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
омуль в духовці - фото крок 3
3. Запікайте рибку до готовності близько півгодини. Перед подачею можна доповнити зеленню або полити соком лимона. Смачного!

Схожі рецепти