Омлет з сиром та огірками
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, найбільш популярне, ситне, просте, перевірене і швидке блюдо на сніданок - це омлет. Як приготувати омлет з сиром та огірками, щоб порадувати сім'ю і при цьому не витрачати багато часу?
Омлет - класика французької кухні. Ця страва має свій секрет: омлетну суміш слід виливати на добре розігріту сковороду з маслом, а потім прибираємо вогонь і готувати під кришкою. Поєднуйте такий омлет з коханою вашої начинкою і балуйте сім'ю оригінальними і смачними сніданками.
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Огірок - 2 штуки
- Крем - 100 мілілітрів
- Зелень свіжа - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
Підготуйте і розташуйте всі необхідні інгредієнти на робочій поверхні заздалегідь, щоб яйця нагрілися до кімнатної температури.
У ємність розбийте яйця, додайте сіль за смаком і подрібнену зелень. Все добре збийте виделкою до однорідності.
Виливайте яєчну масу на розігріту сковороду і обсмажте омлет із зеленню на малому вогні приблизно 4 хвилини з одного боку і 2 хвилини з іншого.
Сир натріть на дрібну тертку.
Невеликими скибочками наріжте огірки.
Розріжте омлет навпіл, на одну з частин викладайте половину сметани і половину натертого сиру і огірків. Після чого накрийте омлет другою частиною і в такому ж порядку шарами викладайте другу частину сметани, сиру і огірків.