Омлет з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт - експромт, оскільки деколи залишаються продукти, які потрібно використовувати. Так, наприклад, відварну картоплю в мундирах і ковбаса стали дуже доречними для цієї страви.
Опис приготування:
Незвичайне рішення приготування саме такого омлету. Нічого дивного немає, оскільки яйця можна готувати з будь-якими інгредієнтами. У нашому випадку - це картопля в мундирах, ковбаса, зелень і яєчна маса з молоком.
- Яйця - 6 штук
- Молоко - 100 грам
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 30 грам
- Сир - 100 грам
- Петрушка - 15 грам
1. Вельми цікавий рецепт - омлет з картоплею в духовці в домашніх умовах. Якщо у вас після свята залишилася пару картоплин і ковбаса, можете на сніданок побалувати близьких цим нехитрим блюдом.
2. Робимо все по черзі: відразу нарізаємо картоплю і ковбасу кубиками середнього розміру.
3. Висипаємо в ємність картопля з ковбасою, туди ж відправляємо нарізану петрушку і натертий сир.
4. Все добре перемішуємо і солимо за смаком. Також можна додати приправи.
5. В окремій ємності збиваємо яйце з молоком. Краще скористатися міксером, але можна збити і вручну.
6. Заливаємо все збитою масою з яєць і даємо постояти пару хвилин. Тільки після цього відправляємо форму в духовку. Температура духової шафи повинна бути 180 градусів.
7. Коли омлет почне покриватися рум'яною скоринкою, його можна витягати. Дайте йому трохи охолонути і подавайте до столу.