Омлет в воке
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і смачна страва. Варіант всім нам знайомого омлету, але приготованого в воке. Пробуємо!
Страви в воке готуються в основному на великому вогні і тому процес готування проходить максимально бистро.Предлагаю вам приготувати варіант всім відомого омлету, але в воке. Так як вогонь під цією сковородою буде сильним - блюдо ми будемо перемішувати і тому омлет у нас буде шматочками. А в помідорному соусі це буде дуже смачно, повірте. І не забудьте посипати омлет на тарілці порізаною зеленою цибулькою. Розповідаю, як зробити омлет в воке.
- Яйця - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1-2 штук (пір'я)

Помити цибулю і помідор. Цибулю дрібно нарізати, помідор очистити від шкірки і нарізати на шматочки.

Збити яйця з меленим перцем і дрібкою солі.

Розігріваємо вок з маслом і наливаємо збиті я яйця. Даємо яєчної маси злегка схопитися і перемішати. Посмажимо ще трішки і знову перемішуємо. Потім прибираємо омлет на тарілку.

У вок викладаємо помідори і обсмажуємо їх буквально хвилину-півтори. Можна посолити.

Викладаємо в помідорні масу шматочки омлету, перемішуємо і даємо прогрітися буквально хвилинку. Не забуваємо весь час перемішувати!