Омлет по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт омлету по-домашньому - для тих, хто любить щільно поснідати, проте довго крутитися біля плити на початку дня не бажає. Смачний і ситний омлет приготуєте без великих зусиль!
Простий рецепт омлету по-домашньому є у кожної господині. Пропоную вам свій варіант цієї страви, який дуже подобається моїм дітям. Ситно, смачно і швидко. І головне - без всяких різних проблем і з тих продуктів, які завжди є в холодильнику. Отже, розповідаю:
1. У будинку завжди є підсохлі шматочки хліба. Білого або чорного - нам без різниці. Нарізаємо хліб на невеликі кубики і обсмажуємо на рослинному маслі.
2. Нарізаємо ковбасу, сосиски, шинку - що є. Відправляємо до хліба обсмажувати.
3. Збиваємо яйця з сіллю, чорним перцем і молоком.
4. Заливаємо обсмажені хліб і ковбасу яєчної сумішшю.
5. Натираємо на крупній тертці сир, посипаємо омлет і накриваємо сковорідку кришкою. Зменшуємо вогонь і смажимо хвилини 5-6.
От і все - смачний омлет по-домашньому готовий!
- Яйця - 2-3 штук
- Ковбаса - 50 грам
- Хліб - 50 грам
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 50 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. У будинку завжди є підсохлі шматочки хліба. Білого або чорного - нам без різниці. Нарізаємо хліб на невеликі кубики і обсмажуємо на рослинному маслі.
2. Нарізаємо ковбасу, сосиски, шинку - що є. Відправляємо до хліба обсмажувати.
3. Збиваємо яйця з сіллю, чорним перцем і молоком.
4. Заливаємо обсмажені хліб і ковбасу яєчної сумішшю.
5. Натираємо на крупній тертці сир, посипаємо омлет і накриваємо сковорідку кришкою. Зменшуємо вогонь і смажимо хвилини 5-6.
От і все - смачний омлет по-домашньому готовий!