Рецепт Омлет більш andaluzski фото

Омлет більш andaluzski
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Яйця , Помідор
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати таке відоме блюдо, як омлет в традиційному стилі жителів Андалусії. Спробуйте приготувати для себе і своєї сім'ї легкий, смачний і ситний іспанська сніданок!

Опис приготування:

Іспанська кухня славиться простотою приготування страв, які при цьому завжди виходять надзвичайно смачними. Омлет по-Андалузії дозволить вам внести різноманітність в звичний сніданок. Каперси і часник додадуть страві справжню іспанську пікантність, а помідори і солодкий перець додадуть в нього необхідну кількість вітамінів і корисних речовин. Сподіваюся, що цей омлет увійде в скарбничку ваших улюблених і стане частим гостем на вашому столі.

  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий червоний перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 4 штуки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
1
Наріжте півкільцями цибулю, невеликими смужками червоний перець і измельчитечасник. Яйця окремо збийте в невеликій мисці і приправити спеціями за смаком.
2
Оливкова олія розігрійте в каструлі і додайте в неї цибулю. Nemnožečko сіль. Варіть цибулю до золотистого кольору на дуже повільному вогні приблизно 30 хвилин, часто помішуючи.
3
Висипати в каструлю червоний перець і часник. Готуйте, поки інгредієнти не стануть м'якими.
4
Додайте помідори і каперси, поварите буквально 30 секунд, потім зніміть з вогню і перелийте все в більшу миску. У цю ж миску влийте збиті яйця і добре все перемішайте.
5
На розігріту невелику сковороду вилийте чверть суміші, рівномірно розподіліть всі по сковороді і обсмажуйте омлет приблизно 2-3 хвилини до золотистої скоринки знизу.
6
Візьміть плоску тарілку, підходить за розміром омлету, і покладіть її в сковороду. Акуратно, використовуючи прихватки, переверніть сковороду, щоб омлет залишився на тарілці. Трохи змастіть сковороду оливковою олією і поверніть на неї омлет ще на 2-3 хвилини обсмажити з іншого боку.
7
Зніміть омлет зі сковороди за допомогою тарілки і повторіть дії ще три рази, щоб в результаті отримати чотири «коржі» омлету. Смачного!

Схожі рецепти