Огірки з червоною смородиною
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свої секрети консервації овочів, тому і смак заготовок абсолютно різний, складно знайти два абсолютно однакових. Я пішла на експеримент. Спробуйте мій незвичайний варіант.
Якщо ви хочете отримати солодкі та хрусткі огірочки на свято, то цей рецепт для вас. Але все-таки в них є пікантність і кислинка, тому ви спробуєте всю гаму смаків за один укус. Запишіть, як приготувати огірки з червоною смородиною без оцту. Це відмінна закуска на зиму для всієї родини.
- Огірок - 600 грам
- Смородина червона - 400 грам
- Вода - 1 літр
- Кріп, гілочка - 3 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
Огірки промийте та висушіть, відріжте попки. Щільно укладіть їх в стерилізовані банки.
Додайте кріп в банку. Потім залийте її окропом. Залиште на 20 хвилин.
Потім злийте воду. Додайте промиті ягоди без гілочок, а також подрібнений часник.
Після знову знову залийте в банку окріп. Залиште так продукти на 20 хвилин. Потім воду злийте.
Зваріть маринад з солі, води і цукру. Влийте його в киплячому вигляді до огірків. Закрийте банку кришкою. Залиште огірки догори дном під пледом на 7-10 годин до охолодження.