Ніжна свинина без клопоту
(покроковий рецепт з фото)
Свинина по цьому рецепту дійсно виходить ніжна, в пікантному ароматному соусі. Вимагає небагато часу: поставив в духовку - і забув на деякий час! Раджу зберегти рецепт!
Якщо ви не вживаєте або не подобаються свинину, то прекрасно можна замінити її яловичиною, телятиною або бараниною. Також, якщо у вас немає в наявності якогось із зазначених соусів, то цілком можна без нього обійтися.
- Свинина - 4 скибочки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Помідори протерті - 5 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Часник сухий - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/3 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Окріп - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо натріть сіллю і перцем.
2. Цибулю дрібно наріжте.
3.У мисці змішайте: цибуля, кетчуп, мідь, олія, спеції, оцет, passatu, гірчицю, вустерширський соус і окріп.
4. Обсмажте м'ясо на сковороді з двох сторін по 1 хвилині.
5. Викладіть у жароміцних форму.
6. Залийте соусом. Накрийте фольгою і млоїте в духовці при 160 градусах 2, 5 - 3 годину.
7. Смачного!