Рецепт Морський окунь в вершковому соусі фото

Морський окунь в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Окунь
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Морського окуня ми давно любимо і поважаємо. Пряні трави і вершки дивовижно доповнюють смак морського окуня. Таке блюдо чудово підійде як для святкового столу, так і для сімейного обіду.

Опис приготування:

Коли я вперше готувала рибу за цим рецептом, я про всяк випадок в голові тримала рецепт запасний. Приготувала спочатку соус, спробувала його. І тільки після того, як переконалася, що таким соусом рибу щонайменше не зіпсуєш, залила им окушков. А блюдо в результаті вийшло смачним настільки, що я не тільки сама його тепер сміливо готую, але ось і з вами рецептом ділюся. Нехай вам теж буде смачно.

  • Окунь морський - 3 штуки
  • Перець чорний мелений - 1/8 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Чилі - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори черрі - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 1
1. Приправте окунь в 1/8 ç.l. Перцю меленого, в 1/2 ç.l. kurkumи, 1/4 - перець чилі і uksuse. Залиште рибу на півгодини маринуватися в спеціях.
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 2
2. Обсмажте окуня з обох сторін по 2-3 хвилини з кожного боку на сковороді.
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 3
3. Звільніть сковорідку від риби. У неї ж додайте залишився спеції: чорний мелений перець, kurkumu, чилі. Додайте нарізану цибулю, часник. Гасіть на повільному вогні.
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 4
4. Додайте помідори черрі, вершки. Доведіть соус до кипіння.
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 5
5. У соусі протушкувати рибу протягом 5 хвилин.
морський окунь в вершковому соусі - фото крок 6
6. Готову страву подавайте гарячим.

Схожі рецепти