Mінтай в клярі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Mінтай в клярі на сковороді - досить повсякденне блюдо. Кляр надає рибі соковитість і додатковий смак. Кляр можна робити різними, в нього додаються спеції або рубана зелень, навіть сир!
Mінтай в клярі на сковороді смажиться досить швидко, тільки шматочки риби опускайте в добре розігріту олію. Подавайте минтая в клярі з картопляним пюре або макаронами і свіжими овочами. Щоб блюдо вийшло успішним, беріть добре розморожені, обсушені шматочки риби. Якщо кляр здасться вам занадто густим, розбавте його. У кляр можна додати трохи крохмалю, тертий сир або гострі приправи. У кожному разі ви отримаєте трохи інше блюдо! Успіхів і приємного апетиту!
- Філе минтая - 700 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 150 грам
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Філе минтая порізати на порційні шматки.
Приготуйте кляр з яєць, молока і борошна, солі.
Опустіть шматочки риби в кляр і добре умочіть з усіх боків.
Смажте шматочки риби на сковороді до золотистого кольору.
Смачного!