Рецепт Mінтай в клярі на сковороді фото

Mінтай в клярі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минтай
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Mінтай в клярі на сковороді - досить повсякденне блюдо. Кляр надає рибі соковитість і додатковий смак. Кляр можна робити різними, в нього додаються спеції або рубана зелень, навіть сир!


Mінтай в клярі на сковороді смажиться досить швидко, тільки шматочки риби опускайте в добре розігріту олію. Подавайте минтая в клярі з картопляним пюре або макаронами і свіжими овочами. Щоб блюдо вийшло успішним, беріть добре розморожені, обсушені шматочки риби. Якщо кляр здасться вам занадто густим, розбавте його. У кляр можна додати трохи крохмалю, тертий сир або гострі приправи. У кожному разі ви отримаєте трохи інше блюдо! Успіхів і приємного апетиту!

  • Філе минтая - 700 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно - 150 грам
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
Mінтай в клярі на сковороді - фото крок 1
Філе минтая порізати на порційні шматки.
Mінтай в клярі на сковороді - фото крок 2
Приготуйте кляр з яєць, молока і борошна, солі.
Mінтай в клярі на сковороді - фото крок 3
Опустіть шматочки риби в кляр і добре умочіть з усіх боків.
Mінтай в клярі на сковороді - фото крок 4
Смажте шматочки риби на сковороді до золотистого кольору.
Mінтай в клярі на сковороді - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти