Міні фрі
(покроковий рецепт з фото)
Ситний сніданок - запорука щасливого дня. Отримавши необхідні калорії вранці, ви не будете турбуватися про їжу 3-4 годину. Думаю, багато хто зі мною погодяться в цьому. Саме для вас підготовлений цей рецепт!
Багато будуть знайомі з цією стравою, хоча тут змінилася подача і додані нові продукти. Подивіться, як приготувати міні фриттату на сніданок. Запікати її будемо в формочках для маффінів. Вийде відразу 12 невеликих порцій, яких вистачить для того, щоб нагодувати велику сім'ю.
- Яйце - 8 штук
- Молоко - 80 мілілітрів
- Печериці - 100 грам
- Горошок заморожений - 50 грам
- Шпинат - 50 грам
- Болгарський червоний перець - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Петрушка, гілочка - 3 штуки
- Бекон - 4-5 скибочок
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Спочатку наріжте слайсами гриби. Перець наріжте дрібними кубиками. Лук нарубати невеликими шматочками.
2. Шпинат порвіть. Змішайте всі овочі.
3. Бекон обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки.
4. Тим часом збийте яйця з молоком, сіллю і перцем.
5. Форми для випічки змастіть маслом. Розкладіть суміш овочів.
6. Зверху влийте яйця і розкладіть бекон шматочками, а також петрушку.
7. Запікайте фриттату при 180 градусах в духовці протягом 17-19 хвилин. Смачного сніданку!