Мідії з песто
(покроковий рецепт з фото)
Мідії з песто як ніби створені одне для одного і утворюють гармонійне поєднання, а якщо додати до них спагетті, то виходить просто шедевральний блюдо, при цьому готується швидко і просто.
Мідії з песто готувати швидко і просто, дотримуйтесь покроковим рекомендаціям, швидкий і смачну вечерю буде вам заслуженою нагородою, а якщо до цієї страви додати келих сухого білого вина, то ваш вечеря абсолютно точно перетвориться на свято.
- Мідії в стулках - 450 грам
- Спагеті - 200 грам(100 грам на 1 людини)
- Вершки - 50 грам (жирні)
- Соус "песто" - 80-100 грам
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Пармезан - 30 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимон - 0, 5 штуки
- Базилік - 1 Чайна ложка (сухий)
Підготуйте інгредієнти.
У сковороду влийте пару столових ложок оливкової олії і вершки, нагрійте.
Додайте тертий часник, сухий базилік, соус "песто" .
Влийте 50 мл. Білого сухого вина, потримайте на вогні 3-4 хвилини поки не випарується пари алкоголю.
Додайте в соус мідії, накрийте кришкою, щоб мідії прогрілися. Вони повинні розкрити свої стулки.
Одночасно відваріть пасту, з розрахунку 100 грам сухого продукту на 1 людини. Варіть відповідно до вказівок на упаковці до стану "аль-денте" .
Всі мідії повинні розкрити стулки і прогрітися усередині.
Подавайте мідії з соусом песто виклавши на відварні спагетті. При бажанні присипте пармезаном, поруч покладіть часточку лимона, щоб скропити мідії лимонним соком перед вживанням. Це дуже смачно, спробуйте самі, рекомендую приготувати!