Рецепт Мідії з песто фото

Мідії з песто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Мідії з песто як ніби створені одне для одного і утворюють гармонійне поєднання, а якщо додати до них спагетті, то виходить просто шедевральний блюдо, при цьому готується швидко і просто.

Опис приготування:

Мідії з песто готувати швидко і просто, дотримуйтесь покроковим рекомендаціям, швидкий і смачну вечерю буде вам заслуженою нагородою, а якщо до цієї страви додати келих сухого білого вина, то ваш вечеря абсолютно точно перетвориться на свято.

  • Мідії в стулках - 450 грам
  • Спагеті - 200 грам(100 грам на 1 людини)
  • Вершки - 50 грам (жирні)
  • Соус"Песто" - 80-100 грам
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Пармезан - 30 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Базилік - 1 Чайна ложка (сухий)
мідії з песто - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
мідії з песто - фото крок 2
У сковороду влийте пару столових ложок оливкової олії і вершки, нагрійте.
мідії з песто - фото крок 3
Додайте тертий часник, сухий базилік, соус"Песто" .
мідії з песто - фото крок 4
Влийте 50 мл. Білого сухого вина, потримайте на вогні 3-4 хвилини поки не випарується пари алкоголю.
мідії з песто - фото крок 5
Додайте в соус мідії, накрийте кришкою, щоб мідії прогрілися. Вони повинні розкрити свої стулки.
мідії з песто - фото крок 6
Одночасно відваріть пасту, з розрахунку 100 грам сухого продукту на 1 людини. Варіть відповідно до вказівок на упаковці до стану"аль-денте" .
мідії з песто - фото крок 7
Всі мідії повинні розкрити стулки і прогрітися усередині.
мідії з песто - фото крок 8
Подавайте мідії з соусом песто виклавши на відварні спагетті. При бажанні присипте пармезаном, поруч покладіть часточку лимона, щоб скропити мідії лимонним соком перед вживанням. Це дуже смачно, спробуйте самі, рекомендую приготувати!

Схожі рецепти