Рецепт Мідії по-курортного фото

Мідії по-курортного
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря

Рецепт приготування мідій по - курортному. Основне в цій страві - це мідії. Їх можна купити в магазині в замороженому вигляді, з ними блюдо готувати простіше. Велику роль тут грають спеції.

Кількість порцій: 8
  • Цибуля - 2 штуки
  • Мідії - 500 грам
  • Вино - 100 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Рідкий дим - 0, 5 чайних ложки
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Червоний перець - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
мідії по-курортного - фото крок 1
1. Для приготування цієї страви нам треба взяти досить гостру морква по-корейськи (можна приготувати таку моркву і самим).
мідії по-курортного - фото крок 2
2. Дістанемо з холодильника мідії і розморозимо їх на відкритому повітрі. У каструлю наливаємо воду, опускаємо туди мідії і не більше двох хвилин їх відварюємо. Потім мідії промиваємо під проточною водою.
мідії по-курортного - фото крок 3
3. Очищаємо і нарізаємо тоненькими півкільцями цибулю, трохи скроплюємо його оцтом. Готуємо заправку. З вином і соєвим соусом змішуємо оцет. Сюди додаємо спецій і все добре перемішуємо. Додаємо рідкого диму. Заправці хвилин десять даємо постояти, після чого вона буде готова.
мідії по-курортного - фото крок 4
4. Заправку додаємо до мідій, які перед цим так само змішали з приготованим цибулею. Все добре перемішуємо.
мідії по-курортного - фото крок 5
5. Даємо мідій хвилин тридцять настоятися.
мідії по-курортного - фото крок 6
6. Тепер половину моркви покладемо на дно ємності, потім йдуть мідії, а зверху на мідії знову морква. Накриємо кришкою і на добу відправимо в прохолодне місце. У нас вийде ароматний морський делікатес.

Схожі рецепти