Рецепт Marmitako фото

Marmitako
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Тунець
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Соковите, тане в роті м'ясо тунця і молода картопелька в соусі - відмінне спекотне для всієї родини! З цим рецептом мармитако готувати іспанське блюдо в домашніх умовах буде ще простіше.

Пробувала це блюдо в Іспанії. Вирішила спробувати приготувати його і вдома - це не дуже складно. Єдино, чого не вистачає - це достатку свіжих морепродуктів, яке присутнє на іспанських ринках. Для приготування мармитако знадобиться філе тунця, без кісток, можете придбати в супермаркеті свіжозаморожене. Тунець виходить дуже смачним, біле вино надає йому насичений аромат, а калорій в рибі трохи менше, ніж в м'ясі. Дивимося рецепт з фото.

  • Філе тунця - 500 грам
  • Зелений перець - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Молода картопля - 800 грам
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Біле вино - 250 мілілітрів
  • Кубик рибного бульйону - 1 штука
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
marmitako - фото крок 1
Для початку дрібно порубати цибулю і часник. Зелений перець ріжемо кубиками теж не крупно.
marmitako - фото крок 2
Тепер в каструлі страхуємо все в оливковій олії.
marmitako - фото крок 3
Тепер помийте і почистіть картоплю. Краще використовувати молоду - вона швидше готується і більш смачна.
marmitako - фото крок 4
Поріжте картоплю навпіл і викладіть в каструлю до перцю і цибулі.
marmitako - фото крок 5
Вливаємо вино.
marmitako - фото крок 6
Тепер додаємо томатну пасту.
marmitako - фото крок 7
Тепер заливаємо все юшкою (розведіть кубик в підлозі літрі води і доведіть до кипіння). Можна використовувати і натуральну вуха.
marmitako - фото крок 8
Тим часом ріжемо тунець на середні шматочки.
marmitako - фото крок 9
Коли картопля буде готова, викладаємо зверху шматочки тунця і закриваємо кришку. Солимо і перчимо, по необхідності. Туші хвилин 5.
marmitako - фото крок 10
Наше іспанське мармитако готове! Даємо йому трохи охолонути, подаємо з підливою і прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти