Рецепт Маринований лящ фото

Маринований лящ
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лящ
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Маринований лящ - відмінна закуска на святковий стіл і прекрасне доповнення до відварного або смаженої картоплі з кропом. Маринується лящ з цибулею протягом доби. Рецепт маринування - простий.

Опис приготування:

Як приготувати маринованого ляща?

1. Відріжте лящеві хвіст і голову, попатраєте, промийте. Нам потрібні філейні частини ляща.

2. Просушіть готове філе паперовим рушником.

3. Розріжте філе на невеликі шматочки - такі, які будете подавати в маринованому вигляді.

4. Викладіть шматочки філе в глибокий посуд, засипте сіллю і поставте в прохолодне місце на 3 годину.

5. Через три години шматочки ляща сполосніть, просушіть. Поперчіть.

6. Цибулину очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

7. В посуду (банку або закривається ємність) шарами викладіть нарізану цибулю і шматочки ляща. Почніть знизу з лука.

8. Влийте в банку оцет і масло.

9. Закрийте ємність і поставте ляща маринуватися на добу в холодильник.

Маринований лящ готовий!

Подавайте з чорним хлібом, маслом, порт, вареним буряком і зеленню.

Смачного!

  • Лящ - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет 6-проц. - 3 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Чорний перець - За смаком
Як приготувати маринованого ляща?

1. Відріжте лящеві хвіст і голову, попатраєте, промийте. Нам потрібні філейні частини ляща.

2. Просушіть готове філе паперовим рушником.

3. Розріжте філе на невеликі шматочки - такі, які будете подавати в маринованому вигляді.

4. Викладіть шматочки філе в глибокий посуд, засипте сіллю і поставте в прохолодне місце на 3 годину.

5. Через три години шматочки ляща сполосніть, просушіть. Поперчіть.

6. Цибулину очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

7. В посуду (банку або закривається ємність) шарами викладіть нарізану цибулю і шматочки ляща. Почніть знизу з лука.

8. Влийте в банку оцет і масло.

9. Закрийте ємність і поставте ляща маринуватися на добу в холодильник.

Маринований лящ готовий!

Подавайте з чорним хлібом, маслом, порт, вареним буряком і зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти