Лящ смажений
(покроковий рецепт з фото)
Лящ смажений - дуже просте в приготуванні і дуже смачне блюдо, до якого можна подати практично будь-який соус або гарнір. Риба прожаритися протягом 15 хвилин. Спробуйте приготувати ляща будинку!
Лящ смажений порадує вас не тільки в обід, але і на вечерю. Це - здорове і корисне блюдо. Та й готується дуже просто, з ним впорається навіть початківець кулінар.
- Лящ - 1 штука
- Сіль, перець, спеції для риби - За смаком
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
1. Рибу промийте і випатрати. Нам потрібно чисте філе без кісток.
2. У широкій мисці змішайте борошно, спеції для риби, сіль і перець за смаком. Обваляйте в суміші філе ляща з двох сторін.
3. У сковороді на середньо-високому вогні розігрійте вершкове масло. Викладіть ляща шкіркою вниз. Обсмажте з одного боку хвилин 5-6, потім переверніть і смажте ще 5 хвилин.
4. Смаженого ляща подавайте з рисом або зеленим салатом. Смачного!