Рецепт Маринована яловичина з овочами і зеленню фото

Маринована яловичина з овочами і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Яловичина , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Це ще один варіант соковитого, гострого і пряного страви за мотивами китайської кухні. М'ясо маринується довго, зате готується дуже швидко. Переконайтеся самі!


Опис приготування:

І знову Стир-Фрай - один з моїх улюблених способів приготування соковитих і швидких страв. Обов'язково спробуйте цю яловичину!

  • Яловичина - 300-400 грам (нежирна м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Перець угорський - 1 штука (среднеострие)
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 пучка
  • Цибуля - 1/2 пучка
  • Часник зелений - 1/2 пучка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Устричний соус - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Суміш прянощів - 1 Чайна ложка (китайська суміш"усанмянь" )
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 1
Наріжте яловичу м'якоть тонкими смужками, замаринуйте її в ложці соєвого соусу з додаванням горілки. Приберіть в холодильник на 2-3 дня, раз в день перемішуйте.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 2
Овочі підготуйте і наріжте соломкою. Зелень наріжте не дуже дрібно.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 3
Розігрійте масло в воке і швидко обсмажте м'ясо до легкої скоринки.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 4
Додайте цибулю, морква і перець. Готуйте пару хвилин, постійно помішуючи.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 5
Влийте в вок соєвий і устричний соус. Я додала ще солодкого соусу хойсін, але це не обов'язково. Пару раз активно перемішайте. Готуйте 2 хвилини.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 6
Викладіть в вок зелень, добре перемішайте і вимкніть нагрів.
маринована яловичина з овочами і зеленню - фото крок 7
Дайте постояти на плиті пару хвилин і сервірують. Можна з рисом або локшиною.

Схожі рецепти