Рецепт Маринована яловичина на грилі фото

Маринована яловичина на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Якщо купили трохи жестковатую яловичу м'якоть, але хочете використовувати її для приготування, пропоную скористатися деякими хитрощами. Розповім, як приготувати мариновану яловичину на грилі.

Ви можете регулювати бажану прожарювання м'яса, допускається м'ясо з кров'ю, рожеве і повністю приготоване. Блюдо відмінно підходить для будь-якого свята, а також для звичайної вечері з сім'єю. Подавайте м'ясо через кілька хвилин, як прибрали його з гриля, щоб воно встигло відпочити.

  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Мелений перець - За смаком
  • Яловичина - 900 грам (фланках стейк)
маринована яловичина на грилі - фото крок 1
1. У великій мисці з'єднайте оливкова олія, оцет, соєвий соус, мідь, подрібнений часник і дрібку чорного меленого перцю. Вимийте м'ясо, витріть його насухо і помістіть в миску до маринаду. Помасажуйте м'ясо і залиште його мінімум на 2 годину.
маринована яловичина на грилі - фото крок 2
2. Розігрійте гриль і викладіть стейк з маринаду, обсмажуйте з кожного боку 1-2 хвилини.
маринована яловичина на грилі - фото крок 3
3. Зменшіть температуру і обсмажуйте ще по кілька хвилин з кожного боку.
маринована яловичина на грилі - фото крок 4
4. Викладіть стейк на обробну дошку, накрийте його фольгою і залиште на 10-15 хвилин.
маринована яловичина на грилі - фото крок 5
5. Маринад з-під м'яса доведіть до кипіння, потім змастіть їм шматочок м'яса і наріжте шматочками. Смачного!

Схожі рецепти