Рецепт Маринована яловичина на грилі фото

Маринована яловичина на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Якщо купили трохи жестковатую яловичу м'якоть, але хочете використовувати її для приготування, пропоную скористатися деякими хитрощами. Розповім, як приготувати мариновану яловичину на грилі.

Опис приготування:

Ви можете регулювати бажану прожарювання м'яса, допускається м'ясо з кров'ю, рожеве і повністю приготоване. Блюдо відмінно підходить для будь-якого свята, а також для звичайної вечері з сім'єю. Подавайте м'ясо через кілька хвилин, як прибрали його з гриля, щоб воно встигло відпочити.

  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Мелений перець - За смаком
  • Яловичина - 900 грам (фланках стейк)
маринована яловичина на грилі - фото крок 1
1. У великій мисці з'єднайте оливкова олія, оцет, соєвий соус, мідь, подрібнений часник і дрібку чорного меленого перцю. Вимийте м'ясо, витріть його насухо і помістіть в миску до маринаду. Помасажуйте м'ясо і залиште його мінімум на 2 годину.
маринована яловичина на грилі - фото крок 2
2. Розігрійте гриль і викладіть стейк з маринаду, обсмажуйте з кожного боку 1-2 хвилини.
маринована яловичина на грилі - фото крок 3
3. Зменшіть температуру і обсмажуйте ще по кілька хвилин з кожного боку.
маринована яловичина на грилі - фото крок 4
4. Викладіть стейк на обробну дошку, накрийте його фольгою і залиште на 10-15 хвилин.
маринована яловичина на грилі - фото крок 5
5. Маринад з-під м'яса доведіть до кипіння, потім змастіть їм шматочок м'яса і наріжте шматочками. Смачного!

Схожі рецепти