Рецепт Маринад для курки фото

Маринад для курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Зелень, Часник, Петрушка, Базилік
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Маринади

Якщо не знаєте, як приготувати маринад для курки, то цей рецепт допоможе вам. Маринадів буває багато, це рецепт класичного італійського маринаду. Він сподобається тим, хто любить пікантний смак.

З таким маринадом курка виходить ніжною, м'якою і соковитою.

З м'яса можете використовувати як стегна, так і грудку.

Також можете додати до такого маринаду томатний соус, але тоді доведеться зменшити частку бальзамічного оцту. Додайте свої улюблені спеції за смаком: наприклад, крім базиліка додайте орегано або інші прованські трави.

Смачного!

  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка свіжа - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
  • Базилік - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Пластівці чилі перцю - 1/2 чайних ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
1
У мисці змішайте масло і оцет.
2
Подрібніть свіжу зелень.
3
Часник грубо порубати і змішайте з рештою.
4
Все для маринаду добре змішайте і приправте сіллю і перцем.
5
Маринад помістіть в зіп-лок пакет, покладіть туди м'ясо курки, добре потрясіть, щоб маринад розподілився по м'ясу.
6
Залиште маринуватися в холодильнику на кілька годин.

Схожі рецепти