Рецепт Маринад для курки фото

Маринад для курки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Зелень , Часник , Петрушка , Базилік
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо не знаєте, як приготувати маринад для курки, то цей рецепт допоможе вам. Маринадів буває багато, це рецепт класичного італійського маринаду. Він сподобається тим, хто любить пікантний смак.

Опис приготування:

З таким маринадом курка виходить ніжною, м'якою і соковитою.

З м'яса можете використовувати як стегна, так і грудку.

Також можете додати до такого маринаду томатний соус, але тоді доведеться зменшити частку бальзамічного оцту. Додайте свої улюблені спеції за смаком: наприклад, крім базиліка додайте орегано або інші прованські трави.

Смачного!

  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка свіжа - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
  • Базилік - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Пластівці чилі перцю - 1/2 чайних ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
1
У мисці змішайте масло і оцет.
2
Подрібніть свіжу зелень.
3
Часник грубо порубати і змішайте з рештою.
4
Все для маринаду добре змішайте і приправте сіллю і перцем.
5
Маринад помістіть в зіп-лок пакет, покладіть туди м'ясо курки, добре потрясіть, щоб маринад розподілився по м'ясу.
6
Залиште маринуватися в холодильнику на кілька годин.

Схожі рецепти