Маринад для курки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, як приготувати маринад для курки, то цей рецепт допоможе вам. Маринадів буває багато, це рецепт класичного італійського маринаду. Він сподобається тим, хто любить пікантний смак.
З таким маринадом курка виходить ніжною, м'якою і соковитою.
З м'яса можете використовувати як стегна, так і грудку.
Також можете додати до такого маринаду томатний соус, але тоді доведеться зменшити частку бальзамічного оцту. Додайте свої улюблені спеції за смаком: наприклад, крім базиліка додайте орегано або інші прованські трави.
Смачного!
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка свіжа - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
- Базилік - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
- Пластівці чилі перцю - 1/2 чайних ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1
У мисці змішайте масло і оцет.
2
Подрібніть свіжу зелень.
3
Часник грубо порубати і змішайте з рештою.
4
Все для маринаду добре змішайте і приправте сіллю і перцем.
5
Маринад помістіть в зіп-лок пакет, покладіть туди м'ясо курки, добре потрясіть, щоб маринад розподілився по м'ясу.
6
Залиште маринуватися в холодильнику на кілька годин.