Рецепт Маринад для горбуші фото

Маринад для горбуші
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Соуси , Маринування , Маринади
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Практично всі люблять червону рибку і купують її досить часто, але я пропоную вам інший, більш цікавий, варіант - замаринувати горбушу самостійно, адже це простіше простого.

Опис приготування:

Хоча у нас ще є досить багато часу до новорічних свят, де закуска з риби є невід'ємним атрибутом, я все ж пропоную вам вже зараз замислитися про самостійну заготівлі рибки. І як раз для такого випадку у мене є для вас чудовий рецепт приготування маринаду для горбуші, Котрий, втім, підійде для будь-якої червоної рибки. Він мені шалено подобається, тому що в ньому немає нічого зайвого, всі інгредієнти так чудово поєднуються один з одним, що горбуша виходить чудова. Так що якщо завжди хотіли побалувати дорогих гостей саморобної рибкою, цей простий рецепт маринаду для горбуші якраз те, що вам потрібно.

1) Для початку гарненько промиваємо філе під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових серветок.

2) Потім ретельно натираємо філе з усіх боків спершу цукром, а потім і крупною сіллю.

3) За допомогою дрібної терки знімаємо цедру з одного лимона, свіжий кріп подрібнюємо.

4) Обвалюють горбушу в цедрі і в кропі, потім скроплюємо її невеликою кількістю коньяку.

5) Накриваємо посуд з горбушей харчовою плівкою і робимо в ній невеликий отвір, щоб до риби поступало повітря.

6) Оговтується горбушу в холодильник на всю ніч, а вранці дістаємо її і пробуємо, до цього часу вона повинна бути готова.

Як вид, рецепт дуже простий і не займає багато часу, тому обов'язково випробуйте його на ділі. Смачного!


  • Файл gorbuši - 1 кілограм
  • Сіль велика морська - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука (знадобитися тільки цедра)
  • Коньяк - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кріп свіжий - 20 грам
Хоча у нас ще є досить багато часу до новорічних свят, де закуска з риби є невід'ємним атрибутом, я все ж пропоную вам вже зараз замислитися про самостійну заготівлі рибки. І як раз для такого випадку у мене є для вас чудовий рецепт приготування маринаду для горбуші, Котрий, втім, підійде для будь-якої червоної рибки. Він мені шалено подобається, тому що в ньому немає нічого зайвого, всі інгредієнти так чудово поєднуються один з одним, що горбуша виходить чудова. Так що якщо завжди хотіли побалувати дорогих гостей саморобної рибкою, цей простий рецепт маринаду для горбуші якраз те, що вам потрібно.

1) Для початку гарненько промиваємо філе під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових серветок.

2) Потім ретельно натираємо філе з усіх боків спершу цукром, а потім і крупною сіллю.

3) За допомогою дрібної терки знімаємо цедру з одного лимона, свіжий кріп подрібнюємо.

4) Обвалюють горбушу в цедрі і в кропі, потім скроплюємо її невеликою кількістю коньяку.

5) Накриваємо посуд з горбушей харчовою плівкою і робимо в ній невеликий отвір, щоб до риби поступало повітря.

6) Оговтується горбушу в холодильник на всю ніч, а вранці дістаємо її і пробуємо, до цього часу вона повинна бути готова.

Як вид, рецепт дуже простий і не займає багато часу, тому обов'язково випробуйте його на ділі. Смачного!

Схожі рецепти