Рецепт Малиновий соус до качки фото

Малиновий соус до качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Малина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Літні, На сніданок, Десерт, Полудень
Соуси

Малиновий соус до качки заслуговує вашої уваги. Качка вона завжди качка, а ось соус може їй надати абсолютно нові смакові фарби. Рецепт родом з Португалії, саме там цей соус популярний.

Малиновий соус до качки потрібно готувати швидко, можна сказати віртуозно, щоб малина не підгоріла і соус зберіг смак свіжої малини. Для малинового соусу до качці можна використовувати заморожену ягоду. Її потрібно відразу, без розморожування, покласти на гарячу сковороду. Малиновий соус до качки можна використовувати для будь-якого птаха. Не пропустіть можливість поекспериментувати! Успіхів і приємного апетиту!

  • Малина - 250 грам
  • Портвейн червоний - 250 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 12 чайних ложок
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки (розвести крохмаль)
малиновий соус до качки - фото крок 1
На сковороду вилити бальзамічний оцет і покласти малину.
малиновий соус до качки - фото крок 2
Додати цукор, постійно помішуючи.
малиновий соус до качки - фото крок 3
Соус почне міхур.
малиновий соус до качки - фото крок 4
Додати портвейн.
малиновий соус до качки - фото крок 5
Проварити соус з портвейном ще 4 хвилини.
малиновий соус до качки - фото крок 6
Крохмаль розвести водою, додати в соус і варити поки соус не загусне.
малиновий соус до качки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти