Малиновий соус до качки
(покроковий рецепт з фото)
Малиновий соус до качки заслуговує вашої уваги. Качка вона завжди качка, а ось соус може їй надати абсолютно нові смакові фарби. Рецепт родом з Португалії, саме там цей соус популярний.
Малиновий соус до качки потрібно готувати швидко, можна сказати віртуозно, щоб малина не підгоріла і соус зберіг смак свіжої малини. Для малинового соусу до качці можна використовувати заморожену ягоду. Її потрібно відразу, без розморожування, покласти на гарячу сковороду. Малиновий соус до качки можна використовувати для будь-якого птаха. Не пропустіть можливість поекспериментувати! Успіхів і приємного апетиту!
- Малина - 250 грам
- Портвейн червоний - 250 мілілітрів
- Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Перець - 12 чайних ложок
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки (розвести крохмаль)
На сковороду вилити бальзамічний оцет і покласти малину.
Додати цукор, постійно помішуючи.
Соус почне міхур.
Додати портвейн.
Проварити соус з портвейном ще 4 хвилини.
Крохмаль розвести водою, додати в соус і варити поки соус не загусне.
Смачного!