Журавлинний соус до качки
(покроковий рецепт з фото)
Журавлинний соус до качки, як в ресторані! Цим рецептом зі мною поділився один добрий шеф-кухар Ділюся з вами! Рецепт журавлинного соусу до качці з фото
Запечіть качку цілком, або зробіть з неї незвичайне блюдо. Це вже воля вашої фантазії. Але обов'язково подавайте її з цим журавлинним соусом! Ділюся з вами його рецептом. До речі, цим рецептом зі мною поділився шеф-кухар одного хорошого ресторану (за сумісництвом мій друг), він завжди розповідає мені про вишукані страви, соусах і напоях! А я, в свою чергу, ділюся з вами! Зробіть журавлинний соус до качки, він не залишить вас байдужими Рецепт - до вашої уваги!
- Журавлина - 350 грам
- Апельсин - 1 штука (будемо використовувати сік і цедру апельсина.)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Коричневий цукор - 50 грам
- Паличка кориці - 1 штука
- Мелена кориця - 1 щіпка
- Мелений мускатний горіх - За смаком
Помийте ягоди. Видавіть сік з апельсина і натріть його цедру.
Вилийте сік з цедрою в каструльку, додайте паличку кориці, меленої кориці, мускатного горіха, білий і коричневий цукор. Трохи поваріть. (хвилин 2-3)
Тепер додайте ягоду. Поваріть разом з ягодою 15 хвилин. Журавлина має дати сік. Можете її трохи прим'яти.
Ваш журавлинний соус до ранку готовий; )