Рецепт Журавлинний соус до качки фото

Журавлинний соус до качки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Святковий обід
Соуси

Журавлинний соус до качки, як в ресторані! Цим рецептом зі мною поділився один добрий шеф-кухар Ділюся з вами! Рецепт журавлинного соусу до качці з фото

Запечіть качку цілком, або зробіть з неї незвичайне блюдо. Це вже воля вашої фантазії. Але обов'язково подавайте її з цим журавлинним соусом! Ділюся з вами його рецептом. До речі, цим рецептом зі мною поділився шеф-кухар одного хорошого ресторану (за сумісництвом мій друг), він завжди розповідає мені про вишукані страви, соусах і напоях! А я, в свою чергу, ділюся з вами! Зробіть журавлинний соус до качки, він не залишить вас байдужими Рецепт - до вашої уваги!

  • Журавлина - 350 грам
  • Апельсин - 1 штука (будемо використовувати сік і цедру апельсина.)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 50 грам
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Мелена кориця - 1 щіпка
  • Мелений мускатний горіх - За смаком
журавлинний соус до качки - фото крок 1
Помийте ягоди. Видавіть сік з апельсина і натріть його цедру.
журавлинний соус до качки - фото крок 2
Вилийте сік з цедрою в каструльку, додайте паличку кориці, меленої кориці, мускатного горіха, білий і коричневий цукор. Трохи поваріть. (хвилин 2-3)
журавлинний соус до качки - фото крок 3
Тепер додайте ягоду. Поваріть разом з ягодою 15 хвилин. Журавлина має дати сік. Можете її трохи прим'яти.
журавлинний соус до качки - фото крок 4
Ваш журавлинний соус до ранку готовий; )

Схожі рецепти