Рецепт Журавлинний-імбирний соус фото

Журавлинний-імбирний соус
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Ягоди, Журавлина
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Соуси

Журавлинний-імбирний соус завдяки своєму неповторному кисло-солодкого смаку відмінно підійде до страв з птиці - індички, качки або гуски. Можна також подати до паштету з пташиної печінки або млинців.

Цей соус дуже просто приготувати. Змішайте в каструлі дрібно порізаний імбир, журавлину, цукор і трохи води. Доведіть суміш до кипіння, додайте розмарин і оцет і проваріть до загустіння. Перед подачею на стіл охолодіть. Смачного!

  • Свіжа або заморожена журавлина - 350 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Тертий свіжий імбир - 1 Ст. Ложка
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гілочка розмарину - 1 штука
журавлинний-імбирний соус - фото крок 1
Подрібніть імбир.
журавлинний-імбирний соус - фото крок 2
Змішайте його з журавлиною і цукром. Можна додати трохи води.
журавлинний-імбирний соус - фото крок 3
Поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння.
журавлинний-імбирний соус - фото крок 4
Додайте подрібнений розмарин і оцет. Варіть близько 15 хвилин на повільному вогні до загусання. Перед використанням охолодіть.

Схожі рецепти