Журавлинний-імбирний соус
(покроковий рецепт з фото)
Журавлинний-імбирний соус завдяки своєму неповторному кисло-солодкого смаку відмінно підійде до страв з птиці - індички, качки або гуски. Можна також подати до паштету з пташиної печінки або млинців.
Цей соус дуже просто приготувати. Змішайте в каструлі дрібно порізаний імбир, журавлину, цукор і трохи води. Доведіть суміш до кипіння, додайте розмарин і оцет і проваріть до загустіння. Перед подачею на стіл охолодіть. Смачного!
- Свіжа або заморожена журавлина - 350 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Тертий свіжий імбир - 1 Ст. Ложка
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гілочка розмарину - 1 штука
Подрібніть імбир.
Змішайте його з журавлиною і цукром. Можна додати трохи води.
Поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння.
Додайте подрібнений розмарин і оцет. Варіть близько 15 хвилин на повільному вогні до загусання. Перед використанням охолодіть.