Рецепт Мал «Рубін» фото

Мал «Рубін»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Чи готуєте ви в звичайне часом не звичний нам білий рис, але і інші сорти? Незважаючи на те, що це одне і те ж рослина, смакові відмінності є. Якщо не вірите, тоді спробуйте самі цей рецепт.

Ця страва для вегетаріанців стане повноцінним обідом або вечерею, а для інших - відмінним гарніром до м'яса і курки. Вивчіть, як приготувати рис "рубін" в мультиварці. Цей сорт вважається рідкісним і зовсім не шліфується. Тому він відноситься до низькокалорійним продуктам і містить багато клітковини.

  • Рис "рубін" - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 7 зубчиків
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рис
Рис ретельно промийте і перекладіть в чашу мультиварки.
рис
Залийте крупу водою. Додайте сіль і перець. Поставте режим "варка" з 20 хвилин.
рис
В цей час наріжте часник, зелений і ріпчасту цибулю.
рис
Перекладіть овочі в рис разом з томатною пастою.

Схожі рецепти