Мал «Рубін»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чи готуєте ви в звичайне часом не звичний нам білий рис, але і інші сорти? Незважаючи на те, що це одне і те ж рослина, смакові відмінності є. Якщо не вірите, тоді спробуйте самі цей рецепт.
Опис приготування:
Ця страва для вегетаріанців стане повноцінним обідом або вечерею, а для інших - відмінним гарніром до м'яса і курки. Вивчіть, як приготувати рис"Рубін" в мультиварці. Цей сорт вважається рідкісним і зовсім не шліфується. Тому він відноситься до низькокалорійним продуктам і містить багато клітковини.
- Рис"Рубін" - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Часник - 7 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Рис ретельно промийте і перекладіть в чашу мультиварки.
Залийте крупу водою. Додайте сіль і перець. Поставте режим"Варка" з 20 хвилин.
В цей час наріжте часник, зелений і ріпчасту цибулю.
Перекладіть овочі в рис разом з томатною пастою.
Поставте режим"Гасіння" або "самогон" ще на 40 хвилин. Рис готовий! Смачного!