Рецепт Мал, тушкований з овочами фото

Мал, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Поділюся з вами рецептом одного з найбільш ситних гарнірів. Ви дізнаєтеся, як приготувати рис, тушкований з овочами. Таке блюдо може цілком подаватися як повноцінне гаряче.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви я використовувала заморожену суміш овочів, але влітку і восени обов'язково б спробувала свіжі овочі. Якщо у вас є така можливість, то зробіть з ними. Крупу будемо готувати на сковороді, а не в каструлі, адже рис буде саме гаситися, а не варитися.

  • Мал - 100 грам
  • Суміш заморожених овочів - 200 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
мал, тушкований з овочами - фото крок 1
На сковороду з невеликою кількістю масла відправте овочі. Протушкувати їх 2 хвилини.
мал, тушкований з овочами - фото крок 2
Добре промийте рис. На цьому етапі не лінуйтеся, інакше рис не вийде розсипчастим. Додайте його на сковороду. Влийте воду.
мал, тушкований з овочами - фото крок 3
Гасіть блюдо протягом 15 хвилин, при необхідності додаючи воду. За кілька хвилин до готовності посоліть і додайте перець. Можна красиво піднести рис, використовуючи спеціальну форму.

Схожі рецепти