Рецепт Мал «Понятовський» фото

Мал «Понятовський»
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудове і дуже просте в приготуванні блюдо! Мал"Понятовський" - майже класичне різотто з овочами, печерицями та сиром. Підійде як обіду або легкої вечері.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування рису"Понятовський" . Схема приготування цієї страви дуже проста! На одній сковороді обсмажуються овочі з грибами, а на інший готується рис. Потім інгредієнти змішуються, приправляються спеціями і посипаються сиром і зеленню. От і все, хай щастить!

  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Мал - 200 грам
  • Бульйон - 3 склянки
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Петрушка - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
мал
Промиваємо все овочі. Цибулю ріжемо кільцями і обсмажити на олії до прозорості.
мал
На сковороду додаємо порізаний кубиками перець.
мал
Також кладемо печериці скибочками.
мал
Смажимо овочі з грибами 5-7 хвилин до м'якості печериць.
мал
В окремій сковороді обсмажте рис (3-4 хвилини).
мал
Влейте к рису бульон.
мал
На маленькому вогні продовжуємо готувати. Поступово рис вбере в себе весь бульйон.
мал
Додаємо в рис овочі з першої сковороди. Додаємо тертий пармезан, подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо.
мал
Готово! Смачного!

Схожі рецепти