Мал «Понятовський»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чудове і дуже просте в приготуванні блюдо! Мал"Понятовський" - майже класичне різотто з овочами, печерицями та сиром. Підійде як обіду або легкої вечері.
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування рису"Понятовський" . Схема приготування цієї страви дуже проста! На одній сковороді обсмажуються овочі з грибами, а на інший готується рис. Потім інгредієнти змішуються, приправляються спеціями і посипаються сиром і зеленню. От і все, хай щастить!
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Мал - 200 грам
- Бульйон - 3 склянки
- Сир пармезан - 100 грам
- Петрушка - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промиваємо все овочі. Цибулю ріжемо кільцями і обсмажити на олії до прозорості.
На сковороду додаємо порізаний кубиками перець.
Також кладемо печериці скибочками.
Смажимо овочі з грибами 5-7 хвилин до м'якості печериць.
В окремій сковороді обсмажте рис (3-4 хвилини).
Влейте к рису бульон.
На маленькому вогні продовжуємо готувати. Поступово рис вбере в себе весь бульйон.
Додаємо в рис овочі з першої сковороди. Додаємо тертий пармезан, подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо.
Готово! Смачного!