Рецепт Салат «Рубін» фото

Салат «Рубін»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Хочу поділитися з вами ідеєю корисного і дуже смачної страви. Так як приготувати салат"Рубін" можна всього з трьох основних інгредієнтів, його сміливо можна назвати простим і неймовірно апетитним.

Опис приготування:

Сам салатик приготувати можна дуже швидко, за уязика, що буряк ви відваріть заздалегідь. Існує безліч простих способів зробити це, як на плиті, так і в мікрохвильовці, наприклад. До речі, цей салат можна зробити в якості різноманітності, коли у вас залишилася зварена буряк після приготування інших страв.

1. Отже, для початку очистіть буряк і наріжте її тонкими брусочками. Можна, можливо, звичайно, і кубиками, але в такому вигляді салатик буде смачніше.

2. Візьміть хороший чорнослив. Якщо він сухуватий, можна залити гарячою водою на кілька хвилин, а потім обсушити як слід паперовим рушником. Наріжте чорнослив брусочками.

3. Подрібніть гострим ножем волоські горіхи. Чи не в крихту, але щоб вийшли невеликі шматочки.

4. З'єднайте в салатник всі інгредієнти і акуратно перемішайте.

5. В якості заправки можна використовувати рослинне масло, але на мій погляд смачніше виходить зі сметаною або майонезом. Заправки має бути трохи, щоб краще відчувався смак.

6. Якщо буряк солодкуватий, додайте дрібку солі і за бажанням перцю.

7. Ще раз перемішайте, за бажанням додайте свіжу зелень і подавайте до столу.

Смачного!

  • Буряк відварна - 1 штука
  • Чорнослив - 200 грам
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Сметана або майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
Сам салатик приготувати можна дуже швидко, за уязика, що буряк ви відваріть заздалегідь. Існує безліч простих способів зробити це, як на плиті, так і в мікрохвильовці, наприклад. До речі, цей салат можна зробити в якості різноманітності, коли у вас залишилася зварена буряк після приготування інших страв.

1. Отже, для початку очистіть буряк і наріжте її тонкими брусочками. Можна, можливо, звичайно, і кубиками, але в такому вигляді салатик буде смачніше.

2. Візьміть хороший чорнослив. Якщо він сухуватий, можна залити гарячою водою на кілька хвилин, а потім обсушити як слід паперовим рушником. Наріжте чорнослив брусочками.

3. Подрібніть гострим ножем волоські горіхи. Чи не в крихту, але щоб вийшли невеликі шматочки.

4. З'єднайте в салатник всі інгредієнти і акуратно перемішайте.

5. В якості заправки можна використовувати рослинне масло, але на мій погляд смачніше виходить зі сметаною або майонезом. Заправки має бути трохи, щоб краще відчувався смак.

6. Якщо буряк солодкуватий, додайте дрібку солі і за бажанням перцю.

7. Ще раз перемішайте, за бажанням додайте свіжу зелень і подавайте до столу.

Смачного!

Схожі рецепти