Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з сиром фото

Макаронні вироби «Карбонара» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Паста "Карбонара" - одне з базових страв італійської кухні. Вона входить в меню практично кожного закладу громадського харчування і в раціон будь-італійської родини. Готується швидко і просто!

Опис приготування:

Приготуйте традиційну італійську пасту"Карбонара" . Це швидко, смачно і безпрограшно, так як подобається всім. Не знаєте як її готувати? Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.

  • Спагеті - 140 грам(70 грам пасти на одну порцію)
  • Грудинка - 120 грам (варене kopchenaya або бекон)
  • Сир - 80 грам (твердих сортів)
  • Вершки - 40-50 грам (жирністю не менше 20%)
  • Жовтки - 2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Зелень петрушки - 20 грам
паста & Quot; Карбонара
Підготуйте інгредієнти.
паста & Quot; Карбонара
Грудинку наріжте однаковими брусочками.
паста & Quot; Карбонара
Обжарьте грудинку на сковороде до легкого золотистого цвета.
паста & Quot; Карбонара
Дрібно наріжте зелень петрушки.
паста & Quot; Карбонара
Відокремте жовтки двох яєць.
паста & Quot; Карбонара
До жовтків додайте тертий сир.
паста & Quot; Карбонара
Влийте до жовтків і сиру вершки, розмішайте.
паста & Quot; Карбонара
Паралельно відварюють спагетті відповідно до інструкції на упаковці, до стану"аль-денте" .
паста & Quot; Карбонара
Зелень петрушки подрібніть і додайте до обсмаженої грудинки.
паста & Quot; Карбонара
Вершково-сирну суміш з жовтками поперчіть, перемішайте.
паста & Quot; Карбонара
Відварені спагетті викладіть в сковороду до обсмаженої грудинки.
паста & Quot; Карбонара
Влийте сирно-жовткова соус до пасти, розмішайте і прогрійте до того моменту, щоб жовтки не встигли згорнутися.
паста & Quot; Карбонара
Подавайте пасту"Карбонара" гарячої. Це дуже смачне і ситне блюдо!

Схожі рецепти