Макаронні вироби «Карбонара» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Паста "Карбонара" - одне з базових страв італійської кухні. Вона входить в меню практично кожного закладу громадського харчування і в раціон будь-італійської родини. Готується швидко і просто!
Опис приготування:
Приготуйте традиційну італійську пасту"Карбонара" . Це швидко, смачно і безпрограшно, так як подобається всім. Не знаєте як її готувати? Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Спагеті - 140 грам(70 грам пасти на одну порцію)
- Грудинка - 120 грам (варене kopchenaya або бекон)
- Сир - 80 грам (твердих сортів)
- Вершки - 40-50 грам (жирністю не менше 20%)
- Жовтки - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень петрушки - 20 грам
Підготуйте інгредієнти.
Грудинку наріжте однаковими брусочками.
Обжарьте грудинку на сковороде до легкого золотистого цвета.
Дрібно наріжте зелень петрушки.
Відокремте жовтки двох яєць.
До жовтків додайте тертий сир.
Влийте до жовтків і сиру вершки, розмішайте.
Паралельно відварюють спагетті відповідно до інструкції на упаковці, до стану"аль-денте" .
Зелень петрушки подрібніть і додайте до обсмаженої грудинки.
Вершково-сирну суміш з жовтками поперчіть, перемішайте.
Відварені спагетті викладіть в сковороду до обсмаженої грудинки.
Влийте сирно-жовткова соус до пасти, розмішайте і прогрійте до того моменту, щоб жовтки не встигли згорнутися.
Подавайте пасту"Карбонара" гарячої. Це дуже смачне і ситне блюдо!