Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з сиром фото

Макаронні вироби «Карбонара» з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста "карбонара" - одне з базових страв італійської кухні. Вона входить в меню практично кожного закладу громадського харчування і в раціон будь-італійської родини. Готується швидко і просто!

Приготуйте традиційну італійську пасту "карбонара" . Це швидко, смачно і безпрограшно, так як подобається всім. Не знаєте як її готувати? Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.

  • Спагеті - 140 грам(70 грам пасти на одну порцію)
  • Грудинка - 120 грам (варене kopchenaya або бекон)
  • Сир - 80 грам (твердих сортів)
  • Вершки - 40-50 грам (жирністю не менше 20%)
  • Жовтки - 2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Зелень петрушки - 20 грам
паста
Грудинку наріжте однаковими брусочками.
паста
Дрібно наріжте зелень петрушки.
паста
До жовтків додайте тертий сир.
паста
Паралельно відварюють спагетті відповідно до інструкції на упаковці, до стану "аль-денте" .
паста
Вершково-сирну суміш з жовтками поперчіть, перемішайте.
паста
Влийте сирно-жовткова соус до пасти, розмішайте і прогрійте до того моменту, щоб жовтки не встигли згорнутися.

Схожі рецепти