Макаронні вироби «Карбонара» з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Паста "карбонара" - одне з базових страв італійської кухні. Вона входить в меню практично кожного закладу громадського харчування і в раціон будь-італійської родини. Готується швидко і просто!
Приготуйте традиційну італійську пасту "карбонара" . Це швидко, смачно і безпрограшно, так як подобається всім. Не знаєте як її готувати? Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Спагеті - 140 грам(70 грам пасти на одну порцію)
- Грудинка - 120 грам (варене kopchenaya або бекон)
- Сир - 80 грам (твердих сортів)
- Вершки - 40-50 грам (жирністю не менше 20%)
- Жовтки - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень петрушки - 20 грам
Грудинку наріжте однаковими брусочками.
Дрібно наріжте зелень петрушки.
До жовтків додайте тертий сир.
Паралельно відварюють спагетті відповідно до інструкції на упаковці, до стану "аль-денте" .
Вершково-сирну суміш з жовтками поперчіть, перемішайте.
Влийте сирно-жовткова соус до пасти, розмішайте і прогрійте до того моменту, щоб жовтки не встигли згорнутися.