Макаронні вироби «Карбонара» з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і своїх рідних смачненьким? Раджу приготувати пасту карбонара з печерицями. Це дуже ніжне і смачне блюдо з соковитою структурою. Спробуйте!
Пропоную вашій увазі рецепт приготування пасти "карбонара" з печерицями. Мені здається, що італійська кухня прекрасна у всіх її проявах, макаронні вироби - просто відмінний вихід з безлічі ситуацій. Вона буде ситним обідом / вечерею для всієї родини, а також цілком підійде для святкового застілля.
- Спагеті - 500 грам
- Печериці - 250 грам
- Копчений бекон - 150 грам
- Вершки молочні - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 25 грам
- Суміш перців - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1/2 штуки
1
Печериці помийте і наріжте довільно. Лук подрібніть. Обсмажуйте разом на рослинному маслі до тих пір, поки не випарується рідина.
2
Бекон наріжте невеликими шматочками.
3
У сотейнику змішайте вершки з обсмаженими цибулею і печерицями.
4
Додайте сіль, перець і варіть на повільному вогні 5 хвилин.
5
Паралельно відваріть спагетті.
6
Бекон обсмажте на вершковому маслі в сковороді.
7
Викладайте на тарілку спагеті, потім обсмажений бекон і зверху поливайте соусом.
8
Смачного!