Рецепт Макарони в соковитому сирно-грибному соусі фото

Макарони в соковитому сирно-грибному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

У холодильнику завалялися гриби, є вершки і сир? З цих продуктів можна приготувати смачну страву на обід або вечерю. Розповім вам про те, як приготувати макарони в соковитому сирно-грибному соусі.

Опис приготування:

Ніжна, смачна, ситна і ароматна паста виходить з даного рецептом. Підійдуть будь-які види макаронів: спагетті, черепашки, гребінці. Головне, ваша паста повинна бути al dente. Рікотту можна замінити сиром"Маскарпоне" , як і будь-яким іншим вершковим сиром. Пробуйте!

  • Гливи - 225 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Феттучині - 225 грам
  • Rikotta - 220-300 грам
  • Вершки - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
макарони в соковитому сирно-грибному соусі - фото крок 1
1. Вимийте гливи, наріжте крупно. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, обсмажуйте до випаровування рідини.
макарони в соковитому сирно-грибному соусі - фото крок 2
2. В іншій сковороді змішайте вершки і сир, посоліть трохи і доведіть до кипіння, викладіть до них гриби і перемішайте.
макарони в соковитому сирно-грибному соусі - фото крок 3
3. Відваріть макарони до готовності в підсоленій воді, потім викладіть їх в сковороду до соусу і перемішайте.
макарони в соковитому сирно-грибному соусі - фото крок 4
4. Подавайте пасту, посипавши чорним меленим перцем. Смачного!

Схожі рецепти