Макарони в соковитому сирно-грибному соусі
(покроковий рецепт з фото)
У холодильнику завалялися гриби, є вершки і сир? З цих продуктів можна приготувати смачну страву на обід або вечерю. Розповім вам про те, як приготувати макарони в соковитому сирно-грибному соусі.
Ніжна, смачна, ситна і ароматна паста виходить з даного рецептом. Підійдуть будь-які види макаронів: спагетті, черепашки, гребінці. Головне, ваша паста повинна бути al dente. Рікотту можна замінити сиром "маскарпоне", як і будь-яким іншим вершковим сиром. Пробуйте!
- Гливи - 225 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Феттучині - 225 грам
- Rikotta - 220-300 грам
- Вершки - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком

1. Вимийте гливи, наріжте крупно. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть гриби, обсмажуйте до випаровування рідини.

2. В іншій сковороді змішайте вершки і сир, посоліть трохи і доведіть до кипіння, викладіть до них гриби і перемішайте.

3. Відваріть макарони до готовності в підсоленій воді, потім викладіть їх в сковороду до соусу і перемішайте.

4. Подавайте пасту, посипавши чорним меленим перцем. Смачного!