М'ясо з печерицями в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина і печериці - дивно смачне поєднання! Гриби і м'ясо готуються в мультиварці, з додаванням овочів і спецій. На гарнір, рекомендую просто відварити картоплю, або зробити пюре.
До вашої уваги, класичний рецепт приготування м'яса з печерицями в мультиварці. Блюдо підійде в якості гарного і ситного обіду або вечері. На гарнір готуємо картопля відварна або пюре, також не зайвим буде якийсь салатик, наприклад зі свіжих овочів. Гарного вам дня!
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 150 грам
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/3 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Вода гаряча - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
Свинину крупно нарізаємо і кладемо в чашу мультиварки. Сіль, перець і хмелі-сунелі додаються. Також вливаємо олію.
На мультиварці виставляємо режим "жарка" 15 хвилин. Додаємо порізані печериці, морква і цибуля ріпчаста.
Тепер додаємо борошно, перемішуємо і вливаємо гарячу воду. Ставимо режим "гасіння" 45 хвилин. Вже через 30 хвилин додаємо куркуму, порізаний часник і сметанку.
Готову страву наполягаємо під кришкою 15 хвилин.
На гарнір подаємо картопля варена. Смачного!