Рецепт Яловичина з печерицями в мультиварці фото

Яловичина з печерицями в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Коли душа вимагає смачної домашньої їжі, тоді нам необхідно з'єднати всього два простих інгредієнта: гриби і м'ясо, іншу роботу за нас зробить мультиварка!

Сьогодні я хочу поділитися з вами приголомшливим рецептом яловичини з печерицями в мультиварці. Це найулюбленіша страва мого чоловіка, тому що таке мяско неймовірно смачне і при цьому досить ситне - загалом, як раз те, що потрібно для повноцінного обіду чи вечері. А приготувати його дуже просто, особливо в мультиварці, адже тут воно виходить дуже соковите і м'яке. Так що якщо у вас є це диво техніки, а в холодильнику лежать грибочки і трохи м'яса, то я розповім вам, як приготувати смачну яловичину з печерицями в мультиварці. Отже, приступимо!

  • Яловичина - 500 грам
  • Печериці - 150-200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Бекон - 50 грам
  • Вино червоне - 1 Склянка
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина з печерицями в мультиварці - фото крок 1
У чашу мультиварки наливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в мультиварку нарізаний півкільцями цибулю і моркву, нарізану брусками. Обсмажуємо овочі кілька хвилин до напівготовності.
яловичина з печерицями в мультиварці - фото крок 2
Потім додаємо нарізані пластинками печериці.
яловичина з печерицями в мультиварці - фото крок 3
Окремо в сковороді обсмажуємо бекон, нарізаємо його на невеликі шматочки і додаємо до решти інгредієнтів.
яловичина з печерицями в мультиварці - фото крок 4
Яловичину так само обсмажуємо на сковороді до легкого золотистого кольору, викладаємо в мультиварку, солимо, перчимо і вливаємо вино. Тепер вибираємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1 час, кришку закриваємо.
яловичина з печерицями в мультиварці - фото крок 5
От і все! Готове мяско посипаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти