Яловичина з печерицями в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Коли душа вимагає смачної домашньої їжі, тоді нам необхідно з'єднати всього два простих інгредієнта: гриби і м'ясо, іншу роботу за нас зробить мультиварка!
Сьогодні я хочу поділитися з вами приголомшливим рецептом яловичини з печерицями в мультиварці. Це найулюбленіша страва мого чоловіка, тому що таке мяско неймовірно смачне і при цьому досить ситне - загалом, як раз те, що потрібно для повноцінного обіду чи вечері. А приготувати його дуже просто, особливо в мультиварці, адже тут воно виходить дуже соковите і м'яке. Так що якщо у вас є це диво техніки, а в холодильнику лежать грибочки і трохи м'яса, то я розповім вам, як приготувати смачну яловичину з печерицями в мультиварці. Отже, приступимо!
- Яловичина - 500 грам
- Печериці - 150-200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Бекон - 50 грам
- Вино червоне - 1 Склянка
- Зелень свіжа - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
У чашу мультиварки наливаємо невелику кількість рослинної олії і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в мультиварку нарізаний півкільцями цибулю і моркву, нарізану брусками. Обсмажуємо овочі кілька хвилин до напівготовності.
Потім додаємо нарізані пластинками печериці.
Окремо в сковороді обсмажуємо бекон, нарізаємо його на невеликі шматочки і додаємо до решти інгредієнтів.
Яловичину так само обсмажуємо на сковороді до легкого золотистого кольору, викладаємо в мультиварку, солимо, перчимо і вливаємо вино. Тепер вибираємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1 час, кришку закриваємо.
От і все! Готове мяско посипаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!