Рецепт Яловичина з печерицями фото

Яловичина з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ситне, ароматне і шалено смачна страва з запеченого м'яса з грибами. Якщо хочете побалувати себе їм - дивимося рецепт яловичини з печерицями вже зараз.

Опис приготування:

Гриби з м'ясом завжди відмінно поєднуються, неважливо, запечені або смажені разом. Для приготування яловичини з печерицями нам знадобиться яловича вирізка, тільки не зовсім стара, а то запікати доведеться дуже довго, і страва вийде сухим. Обов'язково використовуйте кілька гілочок свіжого розмарину - аромат буде неперевершений. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 700 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Розмарин - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
яловичина з печерицями - фото крок 1
Наші інгредієнти, які знадобляться.
яловичина з печерицями - фото крок 2
М'ясо миємо й ріжемо середніми шматочками.
яловичина з печерицями - фото крок 3
Розігріваємо олію на сковороді, обсмажуємо розмарин.
яловичина з печерицями - фото крок 4
Додаємо м'ясо і обсмажуємо до золотистого кольору.
яловичина з печерицями - фото крок 5
Не забуваємо помішувати.
яловичина з печерицями - фото крок 6
Окремо обсмажуємо моркву і цибулю.
яловичина з печерицями - фото крок 7
Ріжемо перець і гриби.
яловичина з печерицями - фото крок 8
У форму для випікання викладаємо овочі і м'ясо. Відправляємо в духовку на півтори години при 200 З. Не забудьте посолити і поперчити, додати спецій. Накриваємо фольгою.
яловичина з печерицями - фото крок 9
Готову яловичину з печерицями подаємо з відвареною картоплі і овочами. Смачного!

Схожі рецепти