М'ясо з печерицями в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясо смачно і просто? Рецептів на цю тему безліч. Мені подобається один з таких варіантів. Тому і розповім, як приготувати м'ясо з печерицями в духовці.
Таке м'ясо можна подавати як самостійне блюдо і без гарніру. Додатково до столу можна подати салат зі свіжих овочів. Дуже смачне м'ясо вийшло у нас. Начинку можна доповнити, додавши різноманітні спеції.
- Куряче філе - 2 штуки
- Печериці - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Для приготування м'яса з печерицями в духовці нам необхідно взяти куряче філе. М'ясо потрібно вимити й обсушити. У філешку за допомогою ножа зробимо кишенька.
Свіжі печериці вимиємо й наріжемо пластинками.
М'ясо посолити і поперчити з усіх боків. Лук наріжемо півкільцями. Обсмажити гриби з цибулею на олії. При обсмажуванні гриби посолити і поперчити.
У відкритий кишенька філе викладемо обсмажені гриби.
Перенесіть м'ясо на лист фольги (складені вдвічі). Натріть на тертці твердий сир. Викладіть зверху. Краї фольги зберіть, зробивши човник, щоб утворюється сік не виливався. Полийте зверху майонезом.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо в духовці до готовності (25-30 хвилин). Подайте до столу гарячим.