М'ясо з овочами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо можна приготувати по різному, наприклад згасити з овочами. Рецепт був знайдений в кулінарній книзі "угорські страви" . Блюдо виходить дуже смачним і насиченим, готується трохи більше 2-ч годин.
Як не крути, а м'ясо з овочами, приготоване в домашніх умовах - це неймовірно смачно. Головне, підійти до процесу приготування з усією відповідальністю. Блюдо готується, приблизно 3 годину, але не дивіться на витрачений час, адже воно окупиться з лишком, коли Ви спробуйте це чудове м'ясо. На гарнір можна швидко відварити картоплю, рис або макарони. Хай щастить!
- Свинина - 1, 5-2 кілограма
- Перець болгарський - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Томатна паста - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (паприка, чебрець, майоран)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте.
М'ясо солимо і перчимо, потім обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладаємо м'ясо в форму для запікання.
Болгарський перець нарізаємо соломкою і обсмажуємо на сковороді, додавши майоран, перець, сіль і чебрець.
Через 3-4 хвилини додаємо цибулю, порізаний півкільцями і часник пропущений через прес.
Через 8 хвилин додаємо томатну пасту і винний оцет, перемішуємо.
Готуємо до м'якості овочів.
Перекладаємо овочі до м'яса в форму. Заливаємо гарячою водою (до половини м'яса). Додаємо інші спеції за смаком і ставимо блюдо в духовку. Готуємо 2, 5 годин, температура 180 градусів.
Поки запікається м'ясо, можна приготувати легкий соус. Змішайте сметану з подрібненою зеленню, соком лимона, оливковою олією і сіллю.
М'ясо готове!
Подаємо м'ясо з овочами до столу, додавши до нього соус. Смачного!