М'ясо з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва являє собою відмінний набір білка. Відмінно підійде для спортсменів для набору маси. А також це блюдо стане в нагоді господиням, чиї чоловіки багато працюють фізично. Блюдо додає сил.
Як приготувати м'ясо з квасолею, в подробицях описано для вас далі.
Дотримуйтесь рецептом - і у вас вийде шикарне білково-томатне блюдо, яке своєю пікантність підкорить будь-якого гурмана.
Смачного!
- Яловичина тушкована - 400 грам
- Квасоля - 0, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 70 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Помідори консервовані - 450 грам
- Спеції - За смаком
1
Спочатку треба промити і очистити стручки квасолі від жорстких прожилок, нарізати середніми шматочками.
Очищаємо цибулю і ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо кубиками.
Очищаємо цибулю і ріжемо тонкими півкільцями.
Помідори ріжемо кубиками.
2
Поставте сковороду на вогонь, налийте олію і підігрійте на середньому вогні.
Викладіть туди цибулю, помішуйте.
Давши цибулі стати злегка золотистим, викладаємо до нього м'ясо, помішуючи.
Викладіть туди цибулю, помішуйте.
Давши цибулі стати злегка золотистим, викладаємо до нього м'ясо, помішуючи.
3
Відправляємо до м'яса томати і спеції, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо до тих пір, поки м'ясо і квасолю не стануть м'якими.