Рецепт М'ясо з картоплею в духовці фото

М'ясо з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Морква
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Картопля і м'ясо - саме вдале поєднання. З їх використанням можна приготувати сотні різноманітних страв на сковороді, в духовці і мультиварці. Розповім, як приготувати м'ясо з картоплею в духовці.

В результаті приготування виходить смачне, соковите і ароматне блюдо. М'ясо можна нарізати шматочками або тушкувати цілим шматком. Крім картоплі використовуйте інші овочі за смаком, наприклад, морква, кабачки, томати. Подавайте блюдо гарячим зі свіжою зеленню і чорним меленим перцем.

  • Яловичина - 1, 2 кілограма
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоне вино - 180 мілілітрів
  • Чебрець - 2 штуки (гілочки)
  • Розмарин - 2 штуки (гілочки)
  • Яловичий бульйон - 400 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Картопля - 0, 9-1 кілограма
  • Морквина - 6 штук
1
Вимийте м'ясо і відкладіть в сторону. Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть м'ясо, посипте його сіллю, перцем і обсмажують на сильному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, перекладіть м'ясо в каструлю.
2
Очистіть цибулю з часником і наріжте дрібно. Сковороду поверніть на вогонь, викладіть цибулю і обсмажуйте його 4-6 хвилин, потім додайте часник.
3
Перекладіть вміст сковороди до м'яса, влийте бульйон і червоне вино, додайте гілочки розмарину і чебрецю.
4
Надішліть м'ясо в розігрітий до 140 градусів духовку на 2 годину. Тим часом очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля з морквою.
5
Дістаньте каструлю з духовки і викладіть овочі, сіль і poperčite, поверніть каструлю в духовку і готуйте ще 1-1, 5 годину.
6
Перед подачею на стіл розріжте м'ясо на шматочки, видаліть розмарин і чебрець, подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти