М'ясо в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо боїтеся, що приготоване вами м'ясо буде сухим, зробіть до нього смачний соус або підливу. З радістю поділюся з вами рецептом смачної і соковитої яловичини. Розповім, як приготувати м'ясо в соусі.
М'ясо просто тане у вас у роті, подавайте його відразу після приготування. Воно добре поєднується з гарніром з картоплі, з рисом або гречкою, а також зі стручкової квасолею або з пастою. Соус роблю на основі томатів, а також додаю до нього базилік і часник. Якщо немає свіжого, скористайтеся сушеним.
- Яловичина - 450 грам
- Томати - 3 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 1, 5 чайних ложки
- Базилік - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чилі сушений - 1 штука
- Вода - 1/4 склянки
1. Очистіть зубчик часнику і розріжте його на кілька великих шматочків. Сушений чилі розріжте на 3-4 частини, вимийте базилік. Вимийте томати і натріть їх на крупній тертці.
2. Яловиче філе або вирізку розріжте на 3 шматочка. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть м'ясо. Додайте томатне пюре, часник, сіль, орегано і базилік, сушений чилі. Полийте оливковою олією і водою, накрийте сковороду кришкою і готуйте 25-35 хвилин на слабкому вогні.
3. Через необхідний час відкрийте кришку і перекладіть м'ясо в тарілку, подавайте його відразу з гілочкою базиліка. Смачного!