Рецепт М'ясо в соусі фото

М'ясо в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Помідор, Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо боїтеся, що приготоване вами м'ясо буде сухим, зробіть до нього смачний соус або підливу. З радістю поділюся з вами рецептом смачної і соковитої яловичини. Розповім, як приготувати м'ясо в соусі.

М'ясо просто тане у вас у роті, подавайте його відразу після приготування. Воно добре поєднується з гарніром з картоплі, з рисом або гречкою, а також зі стручкової квасолею або з пастою. Соус роблю на основі томатів, а також додаю до нього базилік і часник. Якщо немає свіжого, скористайтеся сушеним.

  • Яловичина - 450 грам
  • Томати - 3 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 1, 5 чайних ложки
  • Базилік - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Чилі сушений - 1 штука
  • Вода - 1/4 склянки
м'ясо в соусі - фото крок 1
1. Очистіть зубчик часнику і розріжте його на кілька великих шматочків. Сушений чилі розріжте на 3-4 частини, вимийте базилік. Вимийте томати і натріть їх на крупній тертці.
м'ясо в соусі - фото крок 2
2. Яловиче філе або вирізку розріжте на 3 шматочка. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть м'ясо. Додайте томатне пюре, часник, сіль, орегано і базилік, сушений чилі. Полийте оливковою олією і водою, накрийте сковороду кришкою і готуйте 25-35 хвилин на слабкому вогні.
м'ясо в соусі - фото крок 3
3. Через необхідний час відкрийте кришку і перекладіть м'ясо в тарілку, подавайте його відразу з гілочкою базиліка. Смачного!

Схожі рецепти