Рецепт М'ясо в соусі фото

М'ясо в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Помідор , Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Якщо боїтеся, що приготоване вами м'ясо буде сухим, зробіть до нього смачний соус або підливу. З радістю поділюся з вами рецептом смачної і соковитої яловичини. Розповім, як приготувати м'ясо в соусі.

Опис приготування:

М'ясо просто тане у вас у роті, подавайте його відразу після приготування. Воно добре поєднується з гарніром з картоплі, з рисом або гречкою, а також зі стручкової квасолею або з пастою. Соус роблю на основі томатів, а також додаю до нього базилік і часник. Якщо немає свіжого, скористайтеся сушеним.

  • Яловичина - 450 грам
  • Томати - 3 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 1, 5 чайних ложки
  • Базилік - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Чилі сушений - 1 штука
  • Вода - 1/4 склянки
м'ясо в соусі - фото крок 1
1. Очистіть зубчик часнику і розріжте його на кілька великих шматочків. Сушений чилі розріжте на 3-4 частини, вимийте базилік. Вимийте томати і натріть їх на крупній тертці.
м'ясо в соусі - фото крок 2
2. Яловиче філе або вирізку розріжте на 3 шматочка. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть м'ясо. Додайте томатне пюре, часник, сіль, орегано і базилік, сушений чилі. Полийте оливковою олією і водою, накрийте сковороду кришкою і готуйте 25-35 хвилин на слабкому вогні.
м'ясо в соусі - фото крок 3
3. Через необхідний час відкрийте кришку і перекладіть м'ясо в тарілку, подавайте його відразу з гілочкою базиліка. Смачного!

Схожі рецепти