М'ясо в лісі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-гірськи дуже поширене в Карачаєво-Черкесії та користується величезною популярністю. Це ніжне м'ясо, яке знаходиться в ароматної підливі зі сметани. Це дуже смачно. Ділюся рецептом!
М'ясо по-гірськи чимось нагадує бефстроганов, але готується воно з баранини. Залежно від віку баранчика і від тієї частини, яку будете робити, враховується час його приготування. Сметану потрібно брати високої жирності і хорошої якості. Якщо любите цибулю, можете збільшити його кількість.
- Баранина - 500 грам (м'якоть)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування м'яса по-гірськи.
Баранину вимийте і поріжте на брусочки.
Лук чистий і porezhyte. У сковороду налийте олію і покладіть цибулю. Обсмажуйте його на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
Додайте вогонь до максимального і покладіть баранину. Обсмажуйте м'ясо протягом 3-5 хвилин до рум'яної скоринки.
Закрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом однієї години. М'ясо повинно стати м'яким, тому часу може потрібно більше.
У холодну воду всипте борошно і перемішайте до однорідного стану. З сковороди зніміть кришку і влийте борошняну масу.
Додайте в сковороду сметану. Приправити сіллю і poperčite.
Все перемішайте і закрийте кришкою. Гасіть на повільному вогні до загусання і варіть 3-5 хвилин перемішуючи.
Зніміть з вогню і відразу подавайте до столу.