Рецепт М'ясо в лісі фото

М'ясо в лісі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо по-гірськи дуже поширене в Карачаєво-Черкесії та користується величезною популярністю. Це ніжне м'ясо, яке знаходиться в ароматної підливі зі сметани. Це дуже смачно. Ділюся рецептом!

М'ясо по-гірськи чимось нагадує бефстроганов, але готується воно з баранини. Залежно від віку баранчика і від тієї частини, яку будете робити, враховується час його приготування. Сметану потрібно брати високої жирності і хорошої якості. Якщо любите цибулю, можете збільшити його кількість.

  • Баранина - 500 грам (м'якоть)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
м'ясо в лісі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування м'яса по-гірськи.
м'ясо в лісі - фото крок 2
Баранину вимийте і поріжте на брусочки.
м'ясо в лісі - фото крок 3
Лук чистий і porezhyte. У сковороду налийте олію і покладіть цибулю. Обсмажуйте його на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
м'ясо в лісі - фото крок 4
Додайте вогонь до максимального і покладіть баранину. Обсмажуйте м'ясо протягом 3-5 хвилин до рум'яної скоринки.
м'ясо в лісі - фото крок 5
Закрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом однієї години. М'ясо повинно стати м'яким, тому часу може потрібно більше.
м'ясо в лісі - фото крок 6
У холодну воду всипте борошно і перемішайте до однорідного стану. З сковороди зніміть кришку і влийте борошняну масу.
м'ясо в лісі - фото крок 7
Додайте в сковороду сметану. Приправити сіллю і poperčite.
м'ясо в лісі - фото крок 8
Все перемішайте і закрийте кришкою. Гасіть на повільному вогні до загусання і варіть 3-5 хвилин перемішуючи.
м'ясо в лісі - фото крок 9
Зніміть з вогню і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти