Рецепт М'ясо по-шведськи фото

М'ясо по-шведськи
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо по-шведськи - блюдо відмінне. Готується з овочами, виходить не жирним, ситним і під нього підходить будь-який гарнір. Розповідаю, як приготувати м'ясо по-шведськи - як в кращих будинках Стокгольма!

Опис приготування:

Яловичина - м'ясо дуже вибаглива. Особисто у мене воно не завжди виходить. Але м'ясо по-шведськи - ця страва, в якому яловичина завжди вийде смачною, м'якою і соковитою! Подавати м'ясо можна з будь-яким гарніром, я вважаю за краще варену картоплю, посипаю зеленню і іноді додаю якоїсь маринад. Наприклад, маринований буряк. Але це вже на ваш смак

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам(2 столові ложки топленого. )
  • Цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений духмяний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Яловичий бульйон - 4 склянки
  • Морква - 4 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Петрушка - 1 Чайна ложка (дрібно рубаною.)
м'ясо по-шведськи - фото крок 1
Приготуйте яловичину. Наріжте її невеликими шматочками.
м'ясо по-шведськи - фото крок 2
Візьміть каструлю, розтопіть в ній вершкове масло, киньте яловичину. Обсмажуйте шматочки яловичини на великому вогні. Приблизно 3 хвилини.
м'ясо по-шведськи - фото крок 3
Дістаньте яловичину з каструлі, відкладіть в сторону. У каструлю викладіть дрібно нарізану цибулю. Смажте його, поки він не стане м'яким і злегка прозорим. Близько 5 хвилин. Потім видавіть в лук часник, перемішайте і смажте ще хвилинку.
м'ясо по-шведськи - фото крок 4
Поверніть в каструлю з цибулею яловичину. Перемішайте. Додайте 4 склянки води і накрийте кришкою. Гасіть м'ясо годину-півтора.
м'ясо по-шведськи - фото крок 5
Поки м'ясо готується, можете зайнятися гарніром. Наріжте картоплю і поставте варитися. Доведіть до кипіння, потім поварите ще хвилин 8, перевірте вилкою, стала чи картопля м'якої. Якщо так, вона готова. Злийте воду і залиште в каструлі, накрийте рушником, щоб не охолола.
м'ясо по-шведськи - фото крок 6
Ось як буде виглядати готове м'ясо. Але це ще не все!
м'ясо по-шведськи - фото крок 7
Дістаньте з каструлі м'ясо і морква (окремо один від одного).
м'ясо по-шведськи - фото крок 8
Візьміть кілька шматочків вареної картоплі і подрібніть його. (можете додати цибулі). Додайте подрібнений картопля в бульйон. Поваріть його хвилин п'ять. Потім поверніть туди м'ясо і морква. Ваше м'ясо по-шведськи готове! ,)

Схожі рецепти