Рецепт Фрикадельки по-шведськи фото

Фрикадельки по-шведськи
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Рецепт приготування запечених фрикадельок з м'яса індички, лука, часнику, петрушки і мускатного горіха.

Соковиті фрикадельки з індички добре подавати з яєчної локшиною на гарнір.

  • Часнику - 2 зубчики
  • М'яса індички - 600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вустершірского соусу - 1 Ст. Ложка
  • Петрушки - 1/2 Ст. Ложки
  • Запашного перцю - 1 Чайна ложка
  • Мускатного Горіха - 1/4 чайних ложки
  • Для соусу:курячого бульйону - 430 мілілітрів
  • Борошна - 3 Ст. Ложки
  • Вустершірского соусу - 1 Ст. Ложка
  • Петрушки - 1/2 Ст. Ложки
  • Чорного перцю - 1/4 чайних ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
фрикадельки по-шведськи - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175. Подрібнити цибулю. Пропустити часник через прес. У невеликій сковороді нагріти оливкове масло на повільному вогні. Додати цибулю і часник і обсмажити протягом 2-3 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин.
фрикадельки по-шведськи - фото крок 2
2. У середній мисці об'єднати м'ясо індички, обсмажені цибулю і часник, яйце, панірувальні сухарі, 1 столову ложку Вустершірского соусу, 1/2 столової ложки петрушки, запашний перець і мускатний горіх.
фрикадельки по-шведськи - фото крок 3
3. Руками сформувати з отриманої маси кульки і покласти в форму для випічки. Випікати 25-30 хвилин до готовності.
фрикадельки по-шведськи - фото крок 4
4. Додати яловичий бульйон і борошно в банку з щільно закривається кришкою. Енергійно струснути, поки борошно повністю не розчиниться. Вилити бульйон у велику сковороду і додати, що залишився вустершірскій соус, петрушку, чорний перець і сіль за смаком. Довести до кипіння на повільному вогні, часто помішуючи. Зменшити вогонь до середнього і варити до загустіння, 2-3 хвилини, помішуючи час від часу.
фрикадельки по-шведськи - фото крок 5
5. Зменшити вогонь і перемішати зі сметаною. Додати фрикадельки і накрити кришкою. Варити 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Подавати з яєчної локшиною.

Схожі рецепти