Рецепт М'ясо по-французьки з картоплею та грибами фото

М'ясо по-французьки з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Якщо ви спантеличені вибором основного блюда на святковий стіл, тоді пропоную вам звернути увагу на цей нескладний і ситний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею та грибами.

Опис приготування:

1. Для початку поставте на вогонь сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Паралельно включіть її.

2. Вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми скибочками грибочки.

3. Надішліть на сковороду і обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

4. Підготуйте жароміцних форму, змастивши її трохи маслом.

5. Свинину вимийте під проточною водою, обсушити трохи і наріжте середніми по товщині шматочками. Кухонним молоточком відбийте трохи з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком, можете використовувати також в рецепті приготування м'яса по-французьки з картоплею та грибами спеції і улюблені приправи.

6. Викладіть свинину на дно форми. Розподіліть на ньому нарізаний тонкими кільцями цибулю.

7. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками. Підсолити трохи і викладіть на м'ясо.

8. Слідом розподіліть обсмажені гриби.

9. Натріть сир, викладіть у форму. Щоб м'ясо по-французьки з картоплею та грибами в домашніх умовах було з апетитною скоринкою, не шкодуйте сиру.

10. Потім трохи промажьте майонезом - і можете відправляти форму в духовку.

Запікайте блюдо близько 1.5 годин при середній температурі, щоб воно було соковитим, ніжним і добре проготовілось.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Гриби - 250-300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Для початку поставте на вогонь сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Паралельно включіть її.

2. Вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми скибочками грибочки.

3. Надішліть на сковороду і обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

4. Підготуйте жароміцних форму, змастивши її трохи маслом.

5. Свинину вимийте під проточною водою, обсушити трохи і наріжте середніми по товщині шматочками. Кухонним молоточком відбийте трохи з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком, можете використовувати також в рецепті приготування м'яса по-французьки з картоплею та грибами спеції і улюблені приправи.

6. Викладіть свинину на дно форми. Розподіліть на ньому нарізаний тонкими кільцями цибулю.

7. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками. Підсолити трохи і викладіть на м'ясо.

8. Слідом розподіліть обсмажені гриби.

9. Натріть сир, викладіть у форму. Щоб м'ясо по-французьки з картоплею та грибами в домашніх умовах було з апетитною скоринкою, не шкодуйте сиру.

10. Потім трохи промажьте майонезом - і можете відправляти форму в духовку.

Запікайте блюдо близько 1.5 годин при середній температурі, щоб воно було соковитим, ніжним і добре проготовілось.

Схожі рецепти