Рецепт М'ясо по-французьки з картоплею та грибами фото

М'ясо по-французьки з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Якщо ви спантеличені вибором основного блюда на святковий стіл, тоді пропоную вам звернути увагу на цей нескладний і ситний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею та грибами.

1. Для початку поставте на вогонь сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Паралельно включіть її.

2. Вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми скибочками грибочки.

3. Надішліть на сковороду і обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

4. Підготуйте жароміцних форму, змастивши її трохи маслом.

5. Свинину вимийте під проточною водою, обсушити трохи і наріжте середніми по товщині шматочками. Кухонним молоточком відбийте трохи з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком, можете використовувати також в рецепті приготування м'яса по-французьки з картоплею та грибами спеції і улюблені приправи.

6. Викладіть свинину на дно форми. Розподіліть на ньому нарізаний тонкими кільцями цибулю.

7. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками. Підсолити трохи і викладіть на м'ясо.

8. Слідом розподіліть обсмажені гриби.

9. Натріть сир, викладіть у форму. Щоб м'ясо по-французьки з картоплею та грибами в домашніх умовах було з апетитною скоринкою, не шкодуйте сиру.

10. Потім трохи промажьте майонезом - і можете відправляти форму в духовку.

Запікайте блюдо близько 1.5 годин при середній температурі, щоб воно було соковитим, ніжним і добре проготовілось.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Гриби - 250-300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Для початку поставте на вогонь сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Паралельно включіть її.

2. Вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми скибочками грибочки.

3. Надішліть на сковороду і обсмажте хвилин 5, періодично помішуючи.

4. Підготуйте жароміцних форму, змастивши її трохи маслом.

5. Свинину вимийте під проточною водою, обсушити трохи і наріжте середніми по товщині шматочками. Кухонним молоточком відбийте трохи з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком, можете використовувати також в рецепті приготування м'яса по-французьки з картоплею та грибами спеції і улюблені приправи.

6. Викладіть свинину на дно форми. Розподіліть на ньому нарізаний тонкими кільцями цибулю.

7. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками. Підсолити трохи і викладіть на м'ясо.

8. Слідом розподіліть обсмажені гриби.

9. Натріть сир, викладіть у форму. Щоб м'ясо по-французьки з картоплею та грибами в домашніх умовах було з апетитною скоринкою, не шкодуйте сиру.

10. Потім трохи промажьте майонезом - і можете відправляти форму в духовку.

Запікайте блюдо близько 1.5 годин при середній температурі, щоб воно було соковитим, ніжним і добре проготовілось.

Схожі рецепти