М'ясо на кістці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Від такого м'яса не відязикаться жоден чоловік, а будь-яка жінка дуже легко його приготує. Смачно, корисно і при цьому витрачається мінімум сил.
Великий шматок м'яса, запечений в духовці, - ну хіба є на світі чоловік, який відязикаться від такої страви? Я особисто таких чоловіків не зустрічав. Якщо ви не знаєте, як приготувати м'ясо на кістці в духовці, я вам розповім про цей процес. Готується таке м'ясо дуже просто - вам доведеться лише посипати м'ясо спеціями, упакувати в рукав і поставити в духовку. Чи не справедливість - з приготуванням впорається навіть починаюча господиня? До такого м'яса підійде будь-який гарнір, його можна подати навіть просто зі свіжими овочами. Рецепт приготування м'яса на кістці в духовці перед вами, готуємо.
- М'ясо на кістці - 1, 5-2 кілограма (свинина)
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 3-4 Щепоток
- Суміш перців - 2-3 Щепоток
- Хміль-сунелі - 2 щіпки
Насамперед підготуємо м'ясо, помиємо, очистимо від плівок. Прибираємо зайву вологу з м'яса за допомогою паперових рушників.
А тепер змішаємо сіль, перець, хміль-сунелі. Замість хмелі-сунелі можна змішати різні пряні трави - базилік, кріп, петрушку, прованські трави, розмарин. Створіть свій букет спецій
Посипаємо-натираємо м'ясо отриманою сумішшю приправ. Якщо у вас є час - можна залишити м'ясо промаринуватися протягом декількох годин.
Вкладаємо підготовлене м'ясо в рукав для запікання. Зав'язуємо кінці рукава і викладаємо упаковане м'ясо на деко. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів. Запікаємо м'ясо приблизно 1 час 45 хвилин. Потім зменшуємо температуру до 160 градусів і залишимо м'ясо запікатися ще хвилин на 15-20.