Рецепт Лососеві кишеньки фото

Лососеві кишеньки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На святковий стіл, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід, Новий рік
Гарячі страви

Лососеві кишеньки - це просто чудове святкове блюдо, здатне стати гідною прикрасою будь-якого столу. Готуються дуже, але результат - не передати словами!

Якщо на носі свято (день народження або Новий рік, наприклад), головне меню ви вже склали, але не можете придумати, чим прикрасити стіл, ніж зробити його більш святковим, то лососеві кишеньки - це те, що вам треба. Беремо філе цієї чудової рибки, проробляємо кілька нехитрих процедур - і справді святковий, ефектне і красиве блюдо готове.

  • Філе лосося - 750 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Шпинат - 100 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • М'ясо креветок - 150 грам
  • Соєвий соус - 40 мілілітрів
  • Кріп - 40 грам
лососеві кишеньки - фото крок 1
Традиційно, починаємо зі знайомства з інгредієнтами. Ось вони, улюблені.
лососеві кишеньки - фото крок 2
Починаємо з підготовки філе. Філе моєму, зрізаємо з луски.
лососеві кишеньки - фото крок 3
Нарізаємо філе на порційні шматочки - такі, як показано на фото.
лососеві кишеньки - фото крок 4
Кожен шматочок розрізаємо тонким маленьким ножем таким чином, щоб вийшов своєрідний кишеньку. Для наочності дивіться фото.
лососеві кишеньки - фото крок 5
Тепер дрібно-дрібно рубаємо наші креветки.
лососеві кишеньки - фото крок 6
Аналогічним чином поступаємо і з часником.
лососеві кишеньки - фото крок 7
Шпинат теж дрібно рубаємо і змішуємо з часником і креветками. Перемішуємо.
лососеві кишеньки - фото крок 8
Вийшла сумішшю акуратно начиняє наші кишеньки.
лососеві кишеньки - фото крок 9
Викладаємо кишеньки в форму для випікання, застелену фольгою.
лососеві кишеньки - фото крок 10
Змішуємо молоко, соєвий соус і подрібнений кріп.
лососеві кишеньки - фото крок 11
Соусом заливаємо нашу рибку.
лососеві кишеньки - фото крок 12
Накриваємо рибу в соусі листом фольги.
лососеві кишеньки - фото крок 13
Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Риба не повинна ставати сухий - нехай всередині залишається злегка вогкуватої. Це ж лосось.
лососеві кишеньки - фото крок 14
Готові кишеньки рекомендую подавати з невеликою порцією рису і зеленим салатом. Приємного святкового апетиту, шановні!

Схожі рецепти