Рецепт Локшина по-домашньому з куркою фото

Локшина по-домашньому з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже багато про що може сказати список інгредієнтів для цього блюда. На перший погляд, непоєднувані продукти комбінуються в прекрасне і смачне блюдо, яке здатне дивувати.

В даному рецепті крім курки і локшини присутній ще прекрасне і в той же час незвичайне поєднання овочів і приправ.

Рецепт має азіатське походження, про що говорить китайська локшина і капуста бік чок. У готовому вигляді блюдо виходить дуже ситним.

Читайте, як приготувати локшину по-домашньому з куркою, і дивуйте незвичайним поєднанням інгредієнтів всіх своїх гостей і близьких. Смачного!

  • Локшина китайська - 200 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Бульйон - 400 мілілітрів
  • Кал на вогні - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Імбир - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Соєвий соус - 150 мілілітрів
  • Вино червоне - 2 Ст. Ложки
1
Миємо й нарізаємо тонкими скибочками грибочки і занурюємо їх в кип'ячену воду на півгодини.
2
Філе курки нарізаємо невеликими шматочками. Далі беремося за овочі: перець нарізаємо соломками, які далі ділимо на кілька частин, цибулю нарізаємо півкільцями, імбир можна нарізати тонкими кільцями, а часник треба нарізати дуже дрібно. І, звичайно ж, середніми шматочками нарізаємо капусту бік чок.
3
Далі необхідно відварити локшину. І вже буде пора злити воду з печериць.
4
На розігріту сковороду відправляємо філе, обсмажуємо злегка, додаємо колечка імбиру і дрібно нарізаний часник.
5
Обсмажені продукти викладаємо на тарілку і готуємо далі. Викладаємо в сковороду грибочки, цибуля, пліч чок і перець. Додаємо до цієї суміші соєвий соус і вино в кількості двох столових ложок. До цих інгредієнтів, коли вони будуть готові, відправляємо курку, протушіваем п'ять хвилин, а далі виливаємо бульйон і локшину, пару хвилин варимо, потім вимикаємо вогонь і даємо хвилин 10 постояти під кришкою.

Схожі рецепти