Локшина по-домашньому з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже багато про що може сказати список інгредієнтів для цього блюда. На перший погляд, непоєднувані продукти комбінуються в прекрасне і смачне блюдо, яке здатне дивувати.
В даному рецепті крім курки і локшини присутній ще прекрасне і в той же час незвичайне поєднання овочів і приправ.
Рецепт має азіатське походження, про що говорить китайська локшина і капуста бік чок. У готовому вигляді блюдо виходить дуже ситним.
Читайте, як приготувати локшину по-домашньому з куркою, і дивуйте незвичайним поєднанням інгредієнтів всіх своїх гостей і близьких. Смачного!
- Локшина китайська - 200 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Бульйон - 400 мілілітрів
- Кал на вогні - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Імбир - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Болгарський перець - 1 штука
- Соєвий соус - 150 мілілітрів
- Вино червоне - 2 Ст. Ложки
1
Миємо й нарізаємо тонкими скибочками грибочки і занурюємо їх в кип'ячену воду на півгодини.
2
Філе курки нарізаємо невеликими шматочками. Далі беремося за овочі: перець нарізаємо соломками, які далі ділимо на кілька частин, цибулю нарізаємо півкільцями, імбир можна нарізати тонкими кільцями, а часник треба нарізати дуже дрібно. І, звичайно ж, середніми шматочками нарізаємо капусту бік чок.
3
Далі необхідно відварити локшину. І вже буде пора злити воду з печериць.
4
На розігріту сковороду відправляємо філе, обсмажуємо злегка, додаємо колечка імбиру і дрібно нарізаний часник.
5
Обсмажені продукти викладаємо на тарілку і готуємо далі. Викладаємо в сковороду грибочки, цибуля, пліч чок і перець. Додаємо до цієї суміші соєвий соус і вино в кількості двох столових ложок. До цих інгредієнтів, коли вони будуть готові, відправляємо курку, протушіваем п'ять хвилин, а далі виливаємо бульйон і локшину, пару хвилин варимо, потім вимикаємо вогонь і даємо хвилин 10 постояти під кришкою.