Лобио с гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати що-небудь смачне і незвичайне, в цьому вам допоможе рецепт приготування лобіо з гранатом.
Це один з кращих рецептів приготування лобіо з гранатом. Щоб гранат не втратила свій смак, його слід задіяти пізніше всіх інших інгредієнтів.
- Квасоля - 500 грам
- Зелень - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Червоний гострий перець - За смаком
- Мелені грецкііорехі - 2-3 Ст. Ложок
- Гранат - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Квасоля опускаємо в каструлю з водою і варимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до малого і варимо моменту, коли вода майже повністю випарується і додати солі. Квасоля тиснемо столовою ложкою.
У розігрітій маслом сковорідці смажимо дрібно порізану цибулю до знебарвлення. Додаємо приправи, сіль, трави, часник для аромату та смажимо ще пару хвилин.
Все це пересипаємо в каструлю з квасолею і накриваємо кришкою, попередньо перемішавши. Через 10-15 хвилин лобі майже, залишилося тільки додати в нього зерна граната.