Листи лазаньї
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ваші домашні люблять лазанью і ви готуєте це блюдо часто, вам варто навчитися робити тісто для лазаньї. Цей процес не важкий і головне в ньому - терпіння і правильна борошно. У вас все вийде!
Ви не знаєте як приготувати листи лазаньї в домашніх умовах? А це дуже легко і вам не будуть потрібні особливі кулінарні навички. Правильний рецепт, правильна борошно і трохи терпіння для того, щоб добре вимісити тісто, і ви зможете порадувати свою сім'ю домашньої лазаньєю. Магазинні листи для лазаньї стандартного розміру, а ви зможете приготувати їх за розміром вашої форми. Готуємо?
- Борошно - 400 грам (цільнозерновий)
- Яйця - 4 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Просіваємо борошно на стіл і робимо в гірці борошна поглиблення. Vbivaem яйця, додаємо сіль і оливкове масло.
Виделкою збиваємо яйця, сіль і масло, частково захоплюючи трохи борошна.
А тепер хвилин 10-15 вимішуємо тісто, поки воно не стане гладким і однорідним. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і залишаємо хвилин на 10, нехай відпочине.
Потім ділимо тісто на 3-4 частини.
І кожну частину розгортаємо в тонкий, товщиною 1.5-2 мм, пласт.
А потім нарізаємо пласти тіста на прямокутники потрібного вам розміру.
От і все, листи для лазаньї готові!