Рецепт Листи лазаньї фото

Листи лазаньї
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Якщо ваші домашні люблять лазанью і ви готуєте це блюдо часто, вам варто навчитися робити тісто для лазаньї. Цей процес не важкий і головне в ньому - терпіння і правильна борошно. У вас все вийде!

Опис приготування:

Ви не знаєте як приготувати листи лазаньї в домашніх умовах? А це дуже легко і вам не будуть потрібні особливі кулінарні навички. Правильний рецепт, правильна борошно і трохи терпіння для того, щоб добре вимісити тісто, і ви зможете порадувати свою сім'ю домашньої лазаньєю. Магазинні листи для лазаньї стандартного розміру, а ви зможете приготувати їх за розміром вашої форми. Готуємо?

  • Борошно - 400 грам (цільнозерновий)
  • Яйця - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
листи лазаньї - фото крок 1
Просіваємо борошно на стіл і робимо в гірці борошна поглиблення. Vbivaem яйця, додаємо сіль і оливкове масло.
листи лазаньї - фото крок 2
Виделкою збиваємо яйця, сіль і масло, частково захоплюючи трохи борошна.
листи лазаньї - фото крок 3
А тепер хвилин 10-15 вимішуємо тісто, поки воно не стане гладким і однорідним. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і залишаємо хвилин на 10, нехай відпочине.
листи лазаньї - фото крок 4
Потім ділимо тісто на 3-4 частини.
листи лазаньї - фото крок 5
І кожну частину розгортаємо в тонкий, товщиною 1.5-2 мм, пласт.
листи лазаньї - фото крок 6
А потім нарізаємо пласти тіста на прямокутники потрібного вам розміру.
листи лазаньї - фото крок 7
От і все, листи для лазаньї готові!

Схожі рецепти