Рецепт Ледачі ніжки з рисом фото

Ледачі ніжки з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Курині ніжки
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Ледачі ніжки з рисом приготувати зможе кожен, блюдо виходить ситним і смачним, підійде для всієї родини в якості обіду або вечері. Спробуйте!

Опис приготування:

Вся принадність рецепта полягає в тому, що досить буде все вивантажити в сковороду і готувати на невеликому вогні 30-40 хвилин. Рис можна взяти будь-який - круглий, довгий і т.Д. Крім ніжок додамо трохи кукурудзи і червоний лук. Спеції та трави можна використовувати будь-які. Подавати до столу готову страву можна зі свіжими овочами або соліннями.

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Курині ніжки - 3 штуки (гомілки)
  • Лук червоний - 1 штука
  • Кукурудза - 150 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
ледачі ніжки з рисом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 2
У велику глибоку сковороду або каструлю з товстими стінками всипте склянку рису.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 3
Додайте до рису кукурудзу. Крім кукурудзи можете додати інші овочі.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 4
Цибулю очистіть і сполосніть, наріжте невеликими кубиками і додайте до рису.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 5
Курячі ніжки промийте і просушіть, після викладіть їх в сковороду, слідом додайте кілька склянок теплої води, всипте улюблені спеції. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте рис до готовності, 20-25 хвилин.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 6
Готову страву розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
ледачі ніжки з рисом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти