Ледачі ніжки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі ніжки з рисом приготувати зможе кожен, блюдо виходить ситним і смачним, підійде для всієї родини в якості обіду або вечері. Спробуйте!
Вся принадність рецепта полягає в тому, що досить буде все вивантажити в сковороду і готувати на невеликому вогні 30-40 хвилин. Рис можна взяти будь-який - круглий, довгий і т.Д. Крім ніжок додамо трохи кукурудзи і червоний лук. Спеції та трави можна використовувати будь-які. Подавати до столу готову страву можна зі свіжими овочами або соліннями.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Курині ніжки - 3 штуки (гомілки)
- Лук червоний - 1 штука
- Кукурудза - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
У велику глибоку сковороду або каструлю з товстими стінками всипте склянку рису.
Додайте до рису кукурудзу. Крім кукурудзи можете додати інші овочі.
Цибулю очистіть і сполосніть, наріжте невеликими кубиками і додайте до рису.
Курячі ніжки промийте і просушіть, після викладіть їх в сковороду, слідом додайте кілька склянок теплої води, всипте улюблені спеції. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте рис до готовності, 20-25 хвилин.
Готову страву розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!